Ed Sheeran - Eyes Closed, η επιτυχία συνεχίζεται

Παραμένει ο πιο δημοφιλής στην Βρετανία.

Το " Eyes Closed " κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου 2023 μέσω της Asylum και της Atlantic Records ως το βασικό σινγκλ από το επερχόμενο πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, − ("Subtract").

Ο Sheeran ανακοίνωσε το τραγούδι μαζί με το άλμπουμ την 1η Μαρτίου 2023, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για προπαραγγελίες. Στις 9 Μαρτίου, μοιράστηκε μια προεπισκόπηση του τραγουδιού στα socials του, ερμηνεύοντας μέρη του τραγουδιού σε μια ακουστική κιθάρα και ένα πιάνο. 

Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε την ίδια μέρα, αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το βασικό σινγκλ του άλμπουμ. Το τραγούδι υποτίθεται ότι αποτίει φόρο τιμής στον πρώην μουσικό επιχειρηματία και στενό του φίλο Jamal Edwards , ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2022 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μιλώντας για την απώλεια, ο Sheeran αποκάλυψε, "Το μπλε ήταν το χρώμα του Jamal, αλλά τώρα είναι το μόνο που νιώθω. Και υποθέτω ότι η μουσική βοηθά στην επούλωση, οπότε χορεύω με κλειστά μάτια για να προσπαθήσω να το ξεπεράσω". Ανέφερε τα συναισθήματά του «φόβο, κατάθλιψη και άγχος» ως έμπνευση πίσω από το τραγούδι. 

Το τραγούδι εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στο πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του Sheeran της Disney+ , Ed Sheeran: The Sum of It All , που θα εξερευνήσει λεπτομέρειες της ιδιωτικής του ζωής

Video Url