Περιττοί για τον Ed Sheeran οι κριτικές άλμπουμ και τραγουδιών. «Γιατί πρέπει να διαβάσεις την κριτική ενός κομματιού;»

Copyright Instagram @teddysphotos

Ο Ed Sheeran δήλωσε ότι δεν βλέπει νόημα στους μουσικοκριτικούς και γενικά στις κριτικές δίσκων και τραγουδιών. Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο τραγουδιστής - τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην εποχή του streaming και στο πώς η μουσική είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ. Ο Sheeran πρότεινε ότι οι κριτικοί δεν χρειάζονται πλέον για να καθοδηγούν τους ακροατές ή να τους βοηθούν να ανακαλύψουν νέα μουσική.

 

 

«Για ποιο λόγο πρέπει να διαβάσετε μια κριτική για ένα τραγούδι; Άκουσε το. Είναι δωρεάν», είπε στο δημοσίευμα. «Βγάλτε τη δική σας γνώμη. Δεν θα διάβαζα ποτέ μια κριτική άλμπουμ και στη συνέχεια θα το απέρριπτα εξαιτίας της ίδιας της κριτικής».

Τα σχόλια του Sheeran για το πόσο περιττοί είναι οι κριτικοί αντιμετωπίστηκαν με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους ανθρώπους στο διαδίκτυο. Ένα άτομο έγραψε: «Συμφωνώ, αλλά οι μουσικοί κριτικοί δεν είναι μόνο εκεί για να αποφασίσουν τι θα ακούσουμε. Το να ρίξεις μια βαθύτερη ματιά στη μουσική από την πλευρά ενός κριτικού, θετική και αρνητική, είναι μια γιορτή της μουσικής στο σύνολό της».

Ένας άλλος είπε: «Στο 80% των περιστάσεων θα συμφωνούσα. Αλλά, οι καλύτεροι κριτικοί με βοηθούν επίσης να μάθω πώς να ερμηνεύω τη μουσική με έναν νέο τρόπο. Με βοηθούν επίσης να μάθω για την ιστορία της μουσικής. Υπάρχουν πολλά για τη μουσική που ξεπερνούν το πώς ακούγεται στα αυτιά μου κατά την ταπεινή μου γνώμη».

Αυτόν τον Μάιο, ο Sheeran θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ «-» (προφέρεται «Subtract») και θα είναι διαθέσιμο στις 5 Μαΐου, ενώ ένα ντοκιμαντέρ της Disney+ με τίτλο «Ed Sheeran: The Sum of It All» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου.

 

Video Url