Ο Questlove θα είναι ο νέος σκηνοθέτης του remake των Aristocats για την Disney

Copyright Instagram @questlove

Η Disney σκοπεύει να κυκλοφορήσει το remake της ταινίας, «Aristocats» και χρησιμοποιεί τον Questlove – τον πιο γάτο από όλους - για να την σκηνοθετήσει.

Σύμφωνα με το Variety, η αναβαθμισμένη εκδοχή της κλασικής ταινίας του 1970 θα είναι ένας συνδυασμός ζωντανής δράσης και CGI. Μερικές άλλες ταινίες που έχουν δοκιμάσει αυτήν τη μέθοδο τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν το «Sonic the Hedgehog» και το «Space Jam: A New Legacy», δύο ταινίες που δεν έλαβαν και πολύ καλές κριτικές. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα είναι πιο επιτυχημένη.

 

 

Ο Questlove είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός και θα έχει την επίβλεψη της μουσικής για το remake των Aristocats. Ο σκηνοθέτης του «Peter Rabbit», Will Gluck, και ο συγγραφέας του «Onward», Keith Bunin, διασκευάζουν το σενάριο, το οποίο αφορά μια οικογένεια κυριλέ αιλουροειδών που απήχθησαν από τον μπάτλερ του ιδιοκτήτη τους σε μια προσπάθεια να κλέψει την κληρονομιά των γατών.

Οι «Aristocats» έρχονται να κολλήσουν με κλασικά έργα της Disney, όπως τα «Lion King», «Beauty and the Beast», «Aladdin» και «Mulan» τα οποία απέκτησαν live-action remakes. Επίσης, θα κυκλοφορήσουν νέες διασκευές της Μικρής Γοργόνας, με πρωταγωνίστρια τη Halle Bailey και της Χιονάτης, με πρωταγωνίστρια τη Rachel Zegler.

Γνωστός ως ιδρυτής και ντράμερ των The Roots, ο Questlove έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το μουσικό ντοκιμαντέρ του 2021, Summer of Soul. Εργάζεται επίσης σε ένα ντοκιμαντέρ για τους Sly and the Family Stone, ένα από τα πιο γνωστά funk συγκροτήματα του Σαν Φραντσίσκο. 

 

Video Url