«Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την άδεια να αποτύχει». Η Taylor Swift ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να ρισκάρουν

Copyright Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift έχει αποκτήσει την φήμη ότι είναι ασταμάτητη και τα μουσικά βραβεία iHeartRadio μόλις το επιβεβαίωσαν. Της απονεμήθηκε το βραβείο καινοτομίας, Innovator Award στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες στις 27 Μαρτίου και δέχτηκε την τιμή ενώ βρισκόταν σε διάλειμμα από την πολυαναμενόμενη (και σκανδαλώδη λόγω Ticketmaster) περιοδεία της, The Eras Tour.

Η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα της Swift, Phoebe Bridgers, έκανε την παρουσίαση το βράδυ της Δευτέρας, χαμογελώντας περήφανα καθώς είπε στο κοινό: «Η Taylor πάντα έλεγε την αλήθεια. Έχει γράψει τραγούδια από εκεί ακριβώς που βρίσκεται... Είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα σε έναν κόσμο με την Taylor Swift». Μετά την ομιλία της Bridgers, ακολούθησε η προβολή ενός βίντεο με άλλα αστέρια από το Χόλιγουντ που είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την τραγουδίστρια. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Dolly Parton, Justin Timberlake, Selena Gomez και Ed Sheeran, εμφανίστηκαν. «Μην σταματήσεις να κάνεις οτιδήποτε κάνεις... θέλουμε να σε κρατήσουμε για πάντα», είπε η Parton στη Swift για να ολοκληρωθεί το κλιπ.

«Είμαι πραγματικά κολακευμένη από αυτό το βραβείο», είπε η Swift όταν ανέβηκε στη σκηνή. «Ποτέ, ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα, ότι σήμερα, θα πάω να καινοτομήσω κάποια πράγματα... αλλά αυτό που έκανα ήταν να προσπαθήσω να πάρω τη σωστή απόφαση για μένα, είτε είχε γίνει επιτυχημένα στο παρελθόν είτε όχι». Η τραγουδίστρια του «Anti-Hero» είπε ότι γενικά, «Ο κόσμος θέλει κάτι που να δουλεύει από πριν, αλλά νομίζω ότι οι πιο cool ιδέες... είναι οι καινούργιες ιδέες. Αυτές που δημιουργούν ένα νέο προηγούμενο. Είμαι πολύ τυχερή, διότι οι θαυμαστές μου με υποστηρίζουν».

Η Swift έκλεισε την ομιλία της με ένα μήνυμα στους απανταχού θαυμαστές και ονειροπόλους της. «Πραγματικά, πραγματικά θέλω όλοι να γνωρίζουν - ειδικά οι νέοι - ότι οι εκατοντάδες ή χιλιάδες ανόητες ιδέες που είχα είναι αυτές που με οδήγησαν στις καλές μου ιδέες», είπε. «Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την άδεια να αποτύχει. Προσπαθώ όσο μπορώ για να μην αποτύχω... αλλά δίνω στον εαυτό μου την άδεια».

Η Swift ήταν επίσης υποψήφια σε πολλές κατηγορίες στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2023, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς το οποίο κέρδισε και του καλύτερου μουσικού βίντεο.