Ο Justin Bieber πήρε την δύσκολη απόφαση και βάζει τέρμα στην μουσική του καριέρα

Copyright Instagram @justinbieber

Μπορεί να μην έχει κλείσει καν τα 30 του χρόνια, ο Justin Bieber όμως φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να βγει στη σύνταξη. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RadarOnline.com, ο «πρίγκιπας της ποπ» έχει περιουσία περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια και πηγές ανέφεραν ότι θέλει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την καριέρα του, μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Hailey Rhode Baldwin Bieber. «Ο Justin δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» αποκάλυψε ένας φίλος του, προσθέτοντας ότι: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν η δουλεία του τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να την αφήσει στην άκρη».

Προς το παρόν ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τα δημοσιεύματα, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τελευταίες συναυλίες του ακυρώθηκαν επικαλούμενος λόγους υγείας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Justin Bieber ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Instagram, ότι ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του που άρχισε τον Φεβρουάριο του 2022 για να ξεκουραστεί και να αισθανθεί καλύτερα. «Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένειά μου και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έδωσα έξι συναυλίες, αλλά είχε πραγματικό κόστος για μένα» έγραψε τότε ο τραγουδιστής. «Λοιπόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει».

Από την Athens Voice