Η Kelly Clarkson ανακοινώνει το νέο της άλμπουμ «Chemistry»

Copyright Instagram @kellyclarkson

Η Kelly Clarkson ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ «Chemistry», υποσχόμενη ότι νέα μουσική είναι καθοδόν «πολύ σύντομα».

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του ημερήσιου talk show, The Kelly Clarkson Show είπε ότι εργαζόταν για το νέο δίσκο «σχεδόν τρία χρόνια τώρα» και αρχικά δεν ήταν σίγουρη αν επρόκειτο να το κυκλοφορήσει, αλλά πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένη».

«Ονομάζεται Chemistry γιατί προσπαθούσα να βρω μια λέξη που πραγματικά περιέγραφε το όλο θέμα», εξήγησε η Clarkson σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό το άλμπουμ είναι σίγουρα η σύνοψη μιας ολόκληρης σχέσης. Μια ολόκληρη σχέση δεν πρέπει να εξαρτάται μόνο από ένα πράγμα. Οπότε συμβαίνει το καλό, το κακό και το άσχημο».

«Η χημεία μπορεί να είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό, σέξι, κουλ, διασκεδαστικό πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ κακό για εσάς. Γι' αυτό ονόμασα έτσι το άλμπουμ, είπε για τον τίτλο του. «Νόμιζα ότι ήταν ο τέλειος τίτλος για να περιγράψω ολόκληρο το concept».

Η τραγουδίστρια κατέληξε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορούσε στα κοντά και πρόσθεσε ότι νέα μουσική θα έβγαινε «ακόμα πιο σύντομα». «Όταν λέω σύντομα, εννοώ πολύ σύντομα», πρόσθεσε η Clarkson.

Ο νέος δίσκος ακολουθεί το «Meaning Of Life» του 2017 και είναι σίγουρα επηρεασμένο από το διαζύγιό της τον Μάρτιο του 2022, με τον πρώην σύζυγό της, Brandon Blackstock, μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

 

Video Url