Η Taylor Swift για τη Lana Del Rey: Είναι «ό,τι καλύτερο έχουμε»

Copyright Instagram @taylorswift & @lanadeyreyofficial

Η Taylor Swift επαίνεσε τη Lana Del Rey κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Λας Βέγκας το βράδυ της Παρασκευής, για την περιοδεία «The Eras Tour», περιγράφοντας την Lana ως «ότι  καλύτερο έχουμε».

Η Taylor Swift ερμήνευσε το «Snow on the Beach», τη συνεργασία της με την Del Rey στο περσινό άλμπουμ της, Midnights, ως ένα από τα δύο τραγούδια έκπληξη που παρουσιάστηκαν στο setlist της Παρασκευής. Παρουσιάζοντας το τραγούδι, η Swift σημείωσε ότι η ίδια η Del Rey μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ, «Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd».

«Είναι τόσο καλό… Είναι απλά εξαιρετικό», είπε η Swift για το άλμπουμ. «Είναι η καλύτερη που έχουμε. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε προτεραιότητα και να υποστηρίξουμε αυτό το άλμπουμ όλοι μαζί».

«Ξέρει ότι έχω εμμονή μαζί της», συνέχισε η Taylor Swift, «και είχε την καλοσύνη να κάνει ένα τραγούδι μαζί μου στο Midnights. Είναι πολύ γενναιόδωρη και το έκανε αυτό για μένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο καλή ήταν μαζί μου. Είναι πολύ ωραίο όταν έχεις αγαπημένους καλλιτέχνες και αποδεικνύονται τόσο καλοί. Τέλος πάντων, ήθελα να της κάνω promo και προς τιμήν αυτού του υπέροχου άλμπουμ θα ήθελα να παίξω το Snow on the Beach».

 

 

Η Taylor Swift απέχει πολύ από το να είναι η πρώτη καλλιτέχνης που επαίνεσε την Del Rey. Ο Bruce Springsteen την αποκάλεσε «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς στη χώρα», ενώ η Courtney Love την παρομοίασε με τον Kurt Cobain: «Η Lana Del Rey και ο Kurt είναι οι μόνες δύο αληθινές ιδιοφυΐες της μουσικής που έχω γνωρίσει ποτέ».

Η περιοδεία «The Eras Tour» της Swift διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο, ενώ η Lana Del Rey θα είναι headliner σε πολλά καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, όπως το Lollapalooza, το Outside Lands, το Glastonbury και το Festival D'été de Québec.