Ο πρώην μπασίστας των Van Halen, Michael Anthony, με νέο συγκρότημα από μέλη των Bon Jovi και Aerosmith

Ο πρώην μπασίστας των Van Halen, Michael Anthony, αποκάλυψε ότι έχει δημιουργήσει ένα νέο συγκρότημα με τον κιθαρίστα των Bon Jovi, Phil X και τον νυν ντράμερ των Aerosmith, John Douglas. Υπάρχει επίσης ένας «πραγματικά ωραίος τραγουδιστής» στην ομάδα, αλλά ο Anthony επιλέγει να το κρατήσει μυστικό προς το παρόν.

Ο Anthony, ο οποίος είναι επί του παρόντος ο μπασίστας των Sammy Hagar and the Circle, μίλησε για το project σε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Trunk Nation with Eddie Trunk. Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της καριέρας του και εάν ο Sammy Hagar αποσυρόταν από την μουσική, ο Anthony αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

«Λοιπόν, δεν σκόπευα να αναφέρω τίποτα για αυτό», είπε ο Anthony σύμφωνα με το Blabbermouth, αλλά υπάρχει ένα μικρό side project στο οποίο δουλεύω, που περιλαμβάνει μερικούς ακόμα ανθρώπους και μπορεί να κάνω ένα δυο πράγματα με αυτούς. Δεν θέλω να αναφέρω πολλά, αλλά μπορεί να αφορούν τον Phil X και τον John Douglas».

Ο Anthony διευκρίνισε: «Γνωρίζω τον J.D. εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που δούλευε με τους Van Halen… Τι υπέροχος τύπος. Και έχουμε τραγουδιστή. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά έναν πραγματικά, πολύ ωραίο τραγουδιστή. Και ηχογραφούμε απλώς για διασκέδαση αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Ο Anthony εμφανίστηκε στο SiriusXM για να προωθήσει την φιλανθρωπική συναυλία Save the Heartbeat το Σάββατο στην Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια.  Εκτός από τη συνεργασία με τον Sammy Hagar, ο Anthony παρέμεινε μακριά από το στρατόπεδο των Van Halen για χρόνια, καθώς δεν είχε προσκληθεί στην περιοδεία επανασύνδεσης του συγκροτήματος με τον David Lee Roth το 2007 και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον γιο του Eddie Van Halen, Wolfgang στο μπάσο.