The Who, live τραγούδι από το Wembley και προσωπικό τραγούδι του Pete Townshend μετά από 29 χρόνια

Ο Pete Townshend κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο single μετά από 29 χρόνια. Το «Can’t Outrun the Truth» συνέθεσε και παρήγαγε η σύζυγός του, Ρέιτσελ Φούλερ, υπό την επωνυμία της Τσάρλι Πέπερ, με μερικά από τα έσοδα να πηγαίνουν στο Teenage Cancer Trust. Ο Townshend ερμηνεύει φωνητικά, κιθάρα, lap steel κιθάρα και βιολί. Ο μόνος άλλος ερμηνευτής που αναφέρεται στους τίτλους είναι ο Jolyon Dixon, επίσης κιθάρα. Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου 2023.

Το τραγούδι ήταν εμπνευσμένο από τις δυσκολίες που όλοι είχαν αντιμετωπίσει συναισθηματικά λόγω της έλλειψης ανθρώπινης αλληλεπίδρασης που προκλήθηκε από την πανδημία. Συνέβη επίσης στην Fuller ότι οι νέοι που υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο μπορεί να ταυτιστούν με αυτά τα συναισθήματα απομόνωσης.

Video Url

 

Στις 6 Ιουλίου 2019, οι The Who είχαν  μια sold out συναυλία στο Wembley Stadium του Λονδίνου για πρώτη φορά μετά από σαράντα χρόνια. Ερμηνεύοντας πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το σόου παρουσίασε το συγκρότημα συνοδευόμενο από την Ορχήστρα 57 ατόμων Isobel Griffiths. Το The Who with Orchestra Live at Wembley έρχεται στις 31 Μαρτίου σε μια ποικιλία μορφών, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ ήχου 2-CD/Blu-ray που περιλαμβάνει τον ήχο remixed σε Dolby Atmos και μια έκδοση 3-LP. Όλα συνοδεύονται από ένα βιβλιαράκι με αφανείς φωτογραφίες από την παράσταση. Ένα κλιπ του "Baba O'Riley", κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου. 

Video Url

 

Video Url