Fragments of Time: Οι Daft Punk επιστρέφουν με νέα μουσική

Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, η κυκλοφορία δεν σημαίνει ότι επανενώνονται. Για τον εορτασμό της 10ης επετείου του βραβευμένου με Grammy τελευταίου τους άλμπουμ, Random Access Memories, το δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής πρόκειται να επιστρέψει με μια εκτεταμένη έκδοση του άλμπουμ με εννέα τραγούδια που δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα διάρκειας 35 λεπτών.

Οι δύο μουσικοί αποκάλυψαν τον πρώτο από τα εννέα, «The Writing Fragments of Time». Όπως εξηγούν σε ένα δελτίο τύπου, το τραγούδι είναι ένα κομμάτι που περιλαμβάνει ταυτόχρονα και ομιλία στο ίδιο στυλ με το κομμάτι «Giorgio by Moroder», στο οποίο ο πρωτοπόρος ιταλός  συνθέτης  συζητά τη δική του δημιουργική διαδικασία.

 

 

Το κλιπ διάρκειας 8 λεπτών και 25 δευτερολέπτων καταγράφει τις στιγμές μεταξύ του Thomas Bangalter των Daft Punk και του συνεργάτη του Todd Edwards καθώς γράφουν το «Fragments of Time», το οποίο δημιουργήθηκε μέσα σε μια μέρα. Σε όλο το κομμάτι, θα ακούσετε τους παραγωγούς να ανταλλάσουν ιδέες ο ένας από τον άλλο, δοκιμάζοντας διαφορετικούς στίχους για το τραγούδι.

Το «The Writing Fragments of Time» έρχεται πριν από την κυκλοφορία του Random Access Memories 10th Anniversary Edition, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Μαΐου.

 

Video Url