Shout It Out Loud: Η νέα βιογραφία των Kiss έρχεται στο Netflix

Wikimedia Commons / Casablanca Records

Μια βιογραφική ταινία που εξιστορεί τις πρώτες μέρες των KISS θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2024, αποκαλύπτει ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Doc McGhee, σε μια νέα συνέντευξη.

Η είδηση της βιογραφικής ταινίας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021. Η ταινία, με τίτλο Shout It Out Loud, σκηνοθετείται από τον Joachim Rønning (Kon-Tiki, Maleficent: Mistress of Evil, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).
Μιλώντας στο The Rock Experience With Mike Brunn, ο McGhee αποκάλυψε: «Είναι μια βιογραφική ταινία για τα πρώτα τέσσερα χρόνια των KISS. Το ξεκινάμε τώρα. Η συμφωνία έχει ήδη ολοκληρωθεί, έχουμε σκηνοθέτη και αυτό θα έρθει το ’24».

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη στο Talking Metal, ο McGhee εξήγησε: «Νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά στην δημιουργία των KISS, το παρασκήνιο για το πώς προέκυψαν, την κοινωνική πίεση στην οποία βρίσκονταν όλοι στη δεκαετία του '60 και του '70 η οποία δημιούργησε ένα συγκρότημα όπως οι KISS. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και νομίζω ότι είναι μια καλογραμμένη ταινία. Και ο συνεργάτης μας αυτή τη στιγμή είναι το Netflix. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στον κινηματογράφο και μετά στο Netflix».

Όσο για το ποιος υποδύεται τα τέσσερα αρχικά μέλη των KISS, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη ηθοποιοί. Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Paul Stanley είπε στην παρουσιάστρια του Download Festival, Kylie Olsson, «Θα σας πω το εξής, για να είναι ακριβές το casting όσον αφορά την ηλικία, εξετάζουμε ηθοποιούς στα 20 τους. Ειλικρινά, δεν ξέρω πολλούς ηθοποιούς στα 20 τους».

Ενώ η βιογραφική ταινία συνεχίζει τα γυρίσματα, οι Kiss ολοκληρώνουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους. Το συγκρότημα έχει προγραμματίσει ραντεβού για όλο το 2023, με αποκορύφωμα δύο νύχτες την 1η και 2η Δεκεμβρίου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. 

 

Video Url