Η Sharon Osbourne εξηγεί γιατί δεν αφήνει ποτέ τον Ozzy να πάει σε απονομές βραβείων

Copyright Instagram @sharonosbourne

Η Sharon Osbourne εξήγησε γιατί δεν αφήνει ποτέ τον σύζυγό της Ozzy Osbourne να παρευρεθεί σε τελετές απονομής βραβείων.

Εμφανιζόμενη στο Talk TV νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Sharon Osbourne ρωτήθηκε για τη γνώμη της για την ηθοποιό Angela Bassett στα Όσκαρ, η οποία φαινόταν ξενερωμένη όταν έχασε το βραβείο στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου από την Jamie Lee Curtis.

Σχολιάζοντας την άσχημη αντίδραση της Bassett όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω της, η Sharon είπε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση. Γι' αυτό δεν αφήνω ποτέ τον Ozzy να πάει στα βραβεία. Δεν θέλετε να είστε μπροστά στην κάμερα όταν χάνετε».

«Η Angela Bassett ήξερε ότι θα ήταν στην κάμερα. Έκανε αυτό που ένιωσε. Δεν έπαιξε το παιχνίδι. Δεν προσποιήθηκε. Δεν χειροκρότησε. Πρέπει να ζήσει με αυτό - ήξερε τι έκανε, είναι μια έμπειρη ηθοποιός».

Το 2019, η Sharon Osbourne αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να αφήσει τον Ozzy να παραλάβει το βραβείο Lifetime Achievement των Black Sabbath στα Grammy.
«Ήμουν πολύ νευριασμένη με τα Grammy τότε γιατί τους έδωσαν ένα βραβείο Lifetime Achievement, αλλά δεν θα τους το έδιναν στην τηλεοπτική εκπομπή που όλοι γνωρίζουμε ως The Grammy Awards», είπε η Sharon.

«Το έκαναν σε μια ξεχωριστή τελετή που θα έβγαινε αργότερα σε άλλο δίκτυο. Δεν θα άφηνα τον Ozzy να πάει γιατί απλά ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε». Η Sharon πρόσθεσε: «Υπήρχαν καλλιτέχνες εκεί που πήραν βραβεία που το άξιζαν επίσης. Αλλά, σκέφτηκα ότι επειδή ο κατάλογος των Sabbath πουλάει ακόμα και ο τελευταίος τους δίσκος που κυκλοφόρησε πριν από 6 χρόνια ήταν ο νούμερο 1 σε πολλές χώρες παγκοσμίως, οπότε ενώ οι άλλοι καλλιτέχνες που τιμούσαν είχαν εξαιρετική καριέρα και άξιζαν να τιμηθούν, δεν είχαν τις καριέρες που είχαν οι Sabbath».

«Οπότε, το να μην τους βάλουν στην σωστή τηλεοπτική εκπομπή… Ήμουν τόσο θυμωμένη. Άντε γα**.  Δεν πρόκειται να σου δώσω την τιμή να έχεις τον Ozzy στην τελετή σου».

Ο Ozzy Osbourne κέρδισε δύο βραβεία Grammy την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, ωστόσο δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής στο Λος Άντζελες. Ο Robert Trujillo των Metallica και ο παραγωγός Andrew Watt παρέλαβαν το βραβείο του καλύτερου ροκ άλμπουμ για το Patient Number 9 εκ μέρους του.