The Chemical Brothers - No Reason

Οι Chemical Brothers αποκάλυψαν το νέο σινγκλ, "No Reason", την πρώτη φρέσκια προσφορά τους εδώ και δύο χρόνια.

Παραγωγή από το ελίτ ηλεκτρονικό δίδυμο που αποτελείται από τους Tom Rowlands και Ed Simons, το "No Reason" περιλαμβάνει ένα δείγμα του σινγκλ του 1979 του συγκροτήματος New Wave Second Layer, "Courts or Wars". Το κομμάτι είναι βαρύ για τα vibes, αλλά ελαφρύ στην αισιοδοξία, καθώς ένα συναρπαστικό βαθύ μπάσο και έντονο παλμικό οξύ φουσκώνουν με κλαψίματα που επαναλαμβάνουν: «Δεν έχουμε λόγο να ζούμε/ Δεν έχουμε κανένα λόγο». Παρά τη φαινομενικά αδιευκρίνιστη νοοτροπία του τραγουδιού, η παραγωγή του προωθεί συνεχώς χάρη στις μυριάδες άνθηση και τα κόλπα του γκρουπ, μαζί με κάποια εορταστικά «woo!» που ρίχνονται για τα καλά. Μεταδώστε το παρακάτω.

Οι Chemical Brothers προλόγισαν το «No Reason» με ένα μήνυμα μέσω Instagram που αποκάλυψε: «Αν μας έχετε δει να παίζουμε ζωντανά τον τελευταίο χρόνο, μπορεί να έχετε ήδη ακούσει μια πρώιμη εκδοχή του στα σετ μας». Το ντουέτο ευχαρίστησε επίσης τον Graham Bailey του Second Layer και τον αείμνηστο Adrian Borland καθώς και τον κιθαρίστα του αρχικού τραγουδιού, Stephen Budd, «για την άδεια και την ευλογία να χρησιμοποιήσουν το δείγμα. Αυτό σημαίνει πολλά."

Το "No Reason" ακολουθεί το single των Chemical Brothers του 2021, "The Darkness That You Fear". Το ντουέτο κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο ολοκληρωμένο LP τους, το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ No Geography , το 2019.

We have no reason to live
We have no reason at all
We have no reason to live
When will they Kill us all

 

Video Url