Δείτε την Patti Smith να διασκευάζει το «She's Leaving Home» των Beatles στο αφιέρωμα για τον Paul McCartney

Η Patti Smith εμφανίστηκε απροσδόκητα σε μια συναυλία - αφιέρωμα του Paul McCartney για φιλανθρωπικό σκοπό, στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης την Τετάρτη. Κατά την εμφάνισή της ερμήνευσε μια συγκινητική διασκευή του κομματιού των Beatles από το 1967, «She’s Leaving Home». Δείτε το στιγμιότυπο από την συναυλία παρακάτω.

 

 

Ο ίδιος ο Paul McCartney δεν ήταν διαθέσιμος για το σόου, το οποίο συγκέντρωσε χρήματα για προγράμματα μουσικής εκπαίδευσης και περιλάμβανε λαμπερές παρουσίες της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Graham Nash, κιθαρίστα των Wings Denny Laine, Bettye LaVette, Nancy Wilson, Lyle Lovett, Bruce Hornsby, Shovels & Rope, Lake Street Dive, Natalie Merchant, Allison Russell, Ingrid Michaelson και Christopher Cross. Η μπάντα που συνόδευε τους μουσικούς αποτελούνταν μεταξύ άλλων από τον ντράμερ των Rolling Stones, Steve Jordan και τον μπασίστα των Fab Faux, Will Lee.

Άλλα στιγμιότυπα από τη συναυλία περιλαμβάνουν τη ερμηνεία του Nash στο «For No One», την εκθαμβωτική εκδοχή του LaVette στο «Maybe I'm Amazed» και τους Wilson και Laine να ερμηνεύουν το «Band on the Run» των Wings. Για να κλείσει η παράσταση, όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή για να παίξουν το «Hey Jude». Δείτε παρακάτω βίντεο με όλες αυτές τις παραστάσεις.

Video Url

 

Video Url

 

Αν και οι θαυμαστές δεν κατάφεραν να δουν τον Paul McCartney από κοντά, θα μπορούν να τον ακούσουν στο επερχόμενο άλμπουμ των Rolling Stones. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι είχε ηχογραφήσει μέρη μπάσου για το LP, με τον Ringo Starr επίσης να συμμετέχει.