Η Billie Eilish κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική στη νέα σειρά Swarm του Donald Glover

Copyright Instagram @billieeilish

Η Billie Eilish είναι πιο ανατριχιαστική από ποτέ, σε ένα νέο teaser του ντεμπούτου της στην ηθοποιία, στην επερχόμενη σειρά του Donald Glover, Swarm από το Prime Video, που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Σε ένα κλιπ που μοιράστηκε η Eilish στο Instagram, ο χαρακτήρας της φαίνεται να ανακρίνει την πρωταγωνίστρια της σειράς Dre (Dominique Fishback). Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της Dre, η Eilish ανακαλύπτει ένα όραμα κόκκινου «γάλακτος» χυμένο στο χαλί, στοιχειωνει την Dre. Μόλις η πρωταγωνίστρια παραδέχεται ότι έχει «πλήγωσε κάποιον», η Eilish σαφώς ικανοποιημένη απαντάει, «Πολύ καλά». Ένα ξεχωριστό teaser που κοινοποιήθηκε από την Prime Video δείχνει την Eilish να ζητά από την Dre (που προφανώς ονομαζόταν κάποτε Kayla) να ονομάσει κάτι για το οποίο μετανιώνει.

Δείτε και τα δύο teaser παρακάτω.

 

 

Το Swarm, το οποίο διαδραματίζεται μεταξύ 2016 και 2018, επικεντρώνεται στην Dre, η οποία υποδύεται μια εμμονική θαυμάστρια η οποία είναι κολλημένη με μια ποπ σταρ που βασίζεται στην Beyoncé. Δημιουργήθηκε από κοινού με τη συγγραφέα-παραγωγό της σειράς Atlanta, Janine Nabers και τον Donald Glover, ο οποίος σκηνοθέτησε το πιλοτικό επισόδειο.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Chlöe Bailey ως η αδερφή της Dre, Marissa και ο Damson Idris ως ο φίλος της Marissa, Khalid, καθώς και οι Rickey Thompson, Paris Jackson, Rory Culkin, Kiersey Clemons και Byron Bowers. Και τα επτά επεισόδια του Swarm θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 17 Μαρτίου στο Prime Video.

Αν και η Eilish έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μουσικά ντοκιμαντέρ και έχει δώσει τη φωνή της στη μικρού μήκους ταινία των Simpsons, When Billie Met Lisa, ο ρόλος της στο Swarm είναι ουσιαστικά ο πρώτος της ρόλος με πλήρες σενάριο.