Δείτε τον Billy Gibbons και τον Elvis Costello να τζαμάρουν σε κλασικά τραγούδια ZZ Top

Ο Billy Gibbons των ZZ Top και ο Elvis Costello ένωσαν τις δυνάμεις τους παίζοντας μια σειρά από κλασικά τραγούδια των ZZ Top σε μια φιλανθρωπική συναυλία για το Musician Treatment Foundation στο Νάσβιλ την Κυριακή το βράδυ.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο Gibbons ενώθηκε με τον Costello και το συγκρότημα του The Imposters για να παίξει κομμάτια όπως τα «Sharp Dressed Man», «Jesus Just Left Chicago», «Thunderbird» και «La Grange».

 

 

Ο κιθαρίστας των ZZ Top μαζί με τον Costello και τους συνεργάτες του διασκεύασαν το «I Thank You» των Sam & Dave, το «Sweet Home Chicago» του Robert Johnson και το «(What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding» του Nick Lowe, ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε από τον Costello και συμπεριλήφθηκε στην αμερικανική έκδοση του άλμπουμ του 1979, Armed Forces.

Παρακολουθήστε πλάνα από το «Jesus Left Left Chicago», που γυρίστηκε και ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη Music City Mike, παρακάτω:

Video Url

 

Ο Elvis Costello είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Music Treatment Foundation από την ίδρυσή του το 2017. Η φιλανθρωπική οργάνωση βοηθά στην παροχή «δωρεάν και χαμηλού κόστους χειρουργικής και μη χειρουργικής φροντίδας για τραυματισμούς ώμου, αγκώνα και χεριών ανασφάλιστων και υποασφαλισμένων επαγγελματιών μουσικών».

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε μια σειρά δέκα εμφανίσεων  στο Gramercy Theatre της Νέας Υόρκης με τίτλο «100 Songs and More» κατά τη διάρκεια των οποίων ερμήνευσε διάσημα κομμάτια από τον εκτενή κατάλογο του. Κάνοντας κριτική για μια από τις βραδιές για το Louder, ο Ian Winwood έγραψε: «Ως απόδειξη ότι η μουσική είναι η τέχνη του αθάνατου, ο Elvis Costello είναι δύσκολο να νικηθεί».