Δείτε τον Axl Rose μαζί με την Carrie Underwood να τραγουδάνε το «Welcome to the Jungle»

Copyright Instagram @carrieunderwood

Η Carrie Underwood και ο Axl Rose εμφανίσθηκαν ξανά μαζί στην σκηνή ως ντουέτο, όταν ο τελευταίος έκανε την έκπληξη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Underwood το βράδυ της Δευτέρας στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, τραγουδώντας το «Welcome to the Jungle» των Guns N' Roses.

Η Underwood είναι μεγάλη fan των GN'R, κάτι που την οδήγησε να τραγουδήσει με τον Rose σε διάφορες περιπτώσεις τον περασμένο χρόνο. Αρχικά, ο Axl Rose είχε κάνει ένα cameo κατά τη διάρκεια του σετ της Underwood στο Stagecoach Festival το 2022, τραγουδώντας τα «Sweet Child O Mine» και το «Paradise City». Στη συνέχεια, η Underwood με την σειρά της ενώθηκε με τους Guns N' Roses σε μια συναυλία στο Λονδίνου αργότερα εκείνο το έτος για τα ίδια τραγούδια.

Η συναυλία του Λος Άντζελες ήταν η τέλεια στιγμή για να τραγουδήσουν μαζί το «Welcome to the Jungle» - ένας ύμνος για την Πόλη των Αγγέλων. Το κομμάτι ξεκίνησε με το εμβληματικό εναρκτήριο riff, με την Underwood να αναδύεται από το κέντρο της σκηνής, μιμούμενη τον χαρακτηριστικό λίκνισμα και σπάσιμο της μέσης  του Axl.

«Λος Άντζελες, θέλω να φωνάξεις… για τον Axl Rose!» ούρλιαξε πριν εμφανιστεί ο frontman των GN’R με το μικρόφωνο στο χέρι. Οι δυο τους συνέχισαν να ανταλλάσσουν στίχους καθώς μια ενθουσιώδης Underwood χόρευε ασταμάτητα πάνω στη σκηνή, μαζί με το μουσικό της είδωλο.

Η περιοδεία της Underwood, «Denim & Rhinestones» ολοκληρώνεται, με την τρίτη και τελευταία εμφάνιση να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Εν τω μεταξύ, οι Guns N' Roses ξεκινούν φέτος παγκόσμια περιοδεία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Στην Ελλάδα θα εμφανισθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 22 Ιουλίου. 

 

Video Url