Καλώς ήρθατε στην Swift City - Το Glendale αλλάζει το όνομά του προσωρινά για να τιμήσει την Taylor Swift

Copyright Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift θα ξεκινήσει την πρώτη της περιοδεία εδώ και πέντε χρόνια, αυτό το Σαββατοκύριακο στην «Swift City»,  το προσωρινό νέο όνομα του Glendale, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Jerry Weiers.

 

«Καλώς ήρθατε στη Swift City. Σας περιμένουμε». Ο δήμαρχος του Glendale της Αριζόνα Jerry Weiers ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο δήμος του θα αλλάξει προσωρινά το όνομα του για τις 17 και 18 Μαρτίου, προς τιμήν της Taylor Swift και της περιοδείας «The Eras Tour».

«Δεν χρειάζεται να ηρεμήσουμε, είμαστε ατρόμητοι και κάνουμε κάτι πολύ ασυνήθιστο για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι οι συναυλίες της Taylor ξεκινούν εδώ!» ανακοίνωσε εκπρόσωπος του δήμου, σε μια αμφιλεγόμενη εμπορευματοποίηση των φανατικών οπαδών της Taylor Swift. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι μια από τις πιο σημαίνουσες καλλιτέχνες της γενιάς της και γράφουμε τη δική μας ιστορία αγάπης για εκείνη και χαιρετάμε κάθε Swiftie με στυλ!»

@consequence Calling all Swifties! Glendale will be known as “Swift City” on March 17th & 18th — who’s coming?? ?‍♀️✨⚡️☄️?? #taylorswift #erastour #swifttok #swiftie #swiftcity ♬ original sound - consequence

 

Οι καθορισμένες ημερομηνίες για την αλλαγή του ονόματος του Glendale συμπίπτουν με τη διήμερη εμφάνιση της Swift στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία θα ξεκινήσει την πρώτη της περιοδεία μετά το «Reputation Stadium Tour» το 2018.