Ο Slash στο Χόλιγουντ: Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses εγκαινιάζει εταιρεία ταινιών τρόμου

Copyright Instagram @gunsnroses

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών τρόμου, την BerserkerGang. Μαζί με τον Slash στο νέο εγχείρημα είναι οι Michael Paszt, James Fler και Andrew T. Hunt από την εταιρία διανομής, Raven Banner - η ομάδα πίσω από τίτλους όπως Slumber Massacre, Hunt Her Kill Her και Wolfman's Got Nards - καθώς και ο ιδρυτής του περιοδικού Rue Morgue, Rodrigo Gudiño και ο κινηματογραφιστής/ σκηνοθέτης/παραγωγός Pasha Patriki.

«Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής του τρόμου, ειδικά όταν οι ταινίες τρόμου σε τρόμαζαν πραγματικά», είπε ο Slash στο Variety. «Θέλω να μπω στην καρδιά της παραγωγής, ώστε να προσπαθήσω να κάνω ταινίες που θα ήθελα να δω».

«Ο στόχος της BerserkerGang θα είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας», δήλωσε ο Andrew Hunt. «Θα είμαστε επιλεκτικοί με τα έργα που φτιάχνουμε για τα οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν καλύτερα το είδος». «Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε έργα με κινηματογραφιστές και συγγραφείς που είναι εξίσου παθιασμένοι με τις ταινίες τρόμου όπως εμείς», είπε ο Paszt. «Το σλόγκαν της εταιρείας είναι “Films Forged in Fury” και αυτό είναι μια ένδειξη για το πού σκοπεύουμε να στοχεύσουμε», πρόσθεσε ο Gudiño.

Ο Slash, ο Raven Banner και ο Gudiño είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία του 2022, The Breach, στην οποία ένα παραμορφωμένο σώμα ξεβράζεται κοντά στη μικρή πόλη Lone Crow, προκαλώντας προβλήματα στην τοπική αστυνομία.

Video Url

 

Τον Φεβρουάριο, οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν μια παγκόσμια περιοδεία για το 2023 και νωρίτερα αυτό το μήνα το Glastonbury Festival επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα θα είναι επικεφαλής της διάσημης Saturday Night Pyramid Stage στη φετινή εκδήλωση. Στην Αθήνα θα εμφανισθούν στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.