Δείτε τον David Byrne να ερμηνεύει το «This Is a Life» με τους Son Lux και τη Stephanie Hsu στα φετινά Όσκαρ

Ο David Byrne ερμήνευσε το «This Is a Life» από την ταινία, Everything Everywhere All At Once στα χθεσινά Όσκαρ μαζί με τους Son Lux και μια από τις πρωταγωνίστριες (και υποψήφιες) της ταινίας Stephanie Hsu.

Ντυμένοι στα λευκά και μαζί με μια ομάδα σύγχρονων χορευτών, ο Byrne και η Hsu τραγούδησαν ντουέτο την μπαλάντα της ταινίας, μόνο για να κλέψουν την παράσταση τα χαρακτηριστικά δάχτυλα - λουκάνικα του Byrne. Η παράσταση κατάφερε να ενώσει την ομορφιά με τον παραλογισμό, όπως και η ίδια η ταινία.

 

Video Url

 

Η Hsu αντικατέστησε την αρχική τραγουδίστρια και υποψηφία, Mitski, αν και η ηθοποιός εμφανίστηκε η ίδια στο soundtrack στο σόλο κομμάτι, «Sucked into a Bagel». Κατά τα άλλα, η Hsu ήταν υποψήφια για το β' γυναικείο ρόλο και οι Son Lux ήταν στη διεκδίκηση για την καλύτερη πρωτότυπη μουσική, ενώ η ταινία έλαβε συνολικά 11 υποψηφιότητες.

Μεταξύ των υποψηφίων για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι φέτος, ήταν το «Lift Me Up» της Rihanna από το Black Panther: Wakanda Forever, το «Hold My Hand» της Lady Gaga από το Top Gun: Maverick και το «Applause» της Diane Warren από το Tell It Like A Woman με τους νικητές να είναι το «Naatu Naatu» από την την ταινία RRR.