Μετανοιωμένος για την μουσική του δηλώνει ο ράπερ NBA YoungBoy

Copyright Instagram @nbayoungboy.16x

Ο αμερικανός ράπερ NBA YoungBoy μετανιώνει για τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η μουσική του στους ακροατές του και ειδικά στους νεαρότερους σε ηλικία.
«Πόσα παιδιά έχουν μπει σε ένα αυτοκίνητο ή έχουν βάλει αυτά τα σκ**α  στα αυτιά τους και όντως πήγαν και έβλαψαν κάποιον»;

Ο NBA YoungBoy γνωστός και ως YoungBoy Never Broke Again, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νεαρά αστέρια της ραπ, αλλά έχει εξίσου κατηγορηθεί για πολλά παραπτώματα στην προσωπική του ζωή, νομικά ζητήματα καθώς και για το περιεχόμενο της μουσικής του. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για ληστεία, ξυλοδαρμό, απόπειρες δολοφονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και απαγωγή. Είναι πατέρας δέκα παιδιών από οκτώ διαφορετικές γυναίκες.

Ο 23χρονος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η μουσική του στους συνανθρώπους του. «Είμαι πλημμυρισμένος με εκατομμύρια δολάρια από τα 16 μου, μέχρι και αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε ο ράπερ από το Λος Άντζελες στο Billboard κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης αυτήν την εβδομάδα. «Ξύπνησα ένα πρωί και αναρωτήθηκα για όλα αυτά τα σκ***α για τα οποία μιλάω και όλα αυτά που βάζω στα αυτιά των ανθρώπων. Αισθάνομαι λάθος για πολλά πράγματα. Για πόσες ζωές είμαι πραγματικά υπεύθυνος όταν πρόκειται για τη μουσική μου;»

 

Video Url

 

Ο Kentrell DeSean Gaulden, όπως είναι το πραγματικό του όνομα συνέχισε την ενδοσκόπησή του, λέγοντας, «Πόσα παιδιά και άνθρωποι έχουν μπει σε ένα αυτοκίνητο ή έχουν βάλει αυτό τα σκουπίδια στα αυτιά τους και στην πραγματικότητα πήγαν και έβλαψαν κάποιον; Δεν μπορώ να τα διορθώσω όλα σε μια μέρα. Αλλά υπόσχομαι να καθαρίσω ό,τι μπορώ. Αλλά θα πάρει χρόνο».

Αυτή είναι μια αναζωογονητική αλλαγή προοπτικής για τον NBA YoungBoy, ο οποίος αυτή την στιγμή εκτίει ποινή κατ' οίκον περιορισμού από τον Οκτώβριο του 2021, με την κατηγορία παράνομης οπλοκατοχής. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κολλημένος στο σπίτι του στη Γιούτα, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, καθώς είχε οκτώ κυκλοφορίες μέσα στο 2022, ενώ έχει κυκλοφορήσει συνολικά πέντε επίσημα στούντιο άλμπουμ.

 

Video Url