Η χαρά του συλλέκτη. Η Dolly Parton ως συλλεκτική φιγούρα της Funko Pop

Copyright instagram @dollyparton

Το merchandise και τα συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα την αμερικανίδα τραγουδίστρια της country, Dolly Parton δεν έχουν σταματημό. Και τώρα, έχει έρθει η ώρα να κυκλοφορήσουν στην αγορά οι φιγούρες της Funko με την χαρακτηριστική εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας.

Η εταιρεία Funko, γνωστή για τις συλλεκτικές κούκλες με τα χαρακτηριστικά τετράγωνα κεφάλια, ανακοίνωσε στα social media ότι το τελευταίο της λανσάρισμα θα είναι η τραγουδίστρια του "Jolene" και μάλιστα σε δύο διαφορετικές μορφές.

Οι κούκλες της Dolly Parton θα είναι διαθέσιμες σε δύο επιλογές. Η πρώτη θα είναι η τραγουδίστρια με ένα επώνυμο λευκό παντελόνι, ενώ η δεύτερη θα την απεικονίζει με πορτοκαλί παντελόνι και ασορτί σακάκι με κρόσσια. Η Parton θα κρατά μια ηλεκτρική κιθάρα στην πρώτη κούκλα και ένα μπάντζο στην άλλη.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συλλεκτικές φιγούρες δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά σύμφωνα με το site της Funko "έρχονται σύντομα".
Η καλλιτέχνης από του Τενεσί δεν ήταν ποτέ αντίθετη στο να δανείσει την μορφή της ή το όνομά της σε διάφορα προϊόντα. Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ανάμεικτων κέικ μέσω μιας συνεργασίας με την Duncan Hines. Οι γεύσεις εμπνευσμένες από τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ περιλαμβάνουν καρύδα και μπανάνα.

Το 2022 ήταν μια αξέχαστη χρονιά για την Parton, η οποία εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame. Φέτος σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δικό της ροκ άλμπουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει μερικές κλασικές διασκευές καθώς και original τραγούδια.
Αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει το τρίτο της παιδικό βιβλίο Dolly Parton’s Billy the Kid Makes It Big το οποίο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Απριλίου.