U2 νέο άλμπουμ Songs Of Surrender με 40 τραγούδια τους σε νέα ερμηνεία

Οι U2 έχουν πολλά δισκογραφικά έργα στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένων των Songs Of Ascent που υποσχέθηκαν εδώ και καιρό και πιθανώς ένα ροκ άλμπουμ εμπνευσμένο από τους AC/DC. Αλλά πρώτα, κυκλοφορούν νέες ηχογραφήσεις με 40 από τα παλιά τους τραγούδια.

Το Songs Of Surrender, από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (ξέρατε ότι οι U2 είναι Ιρλανδοί), είναι ένας σύντροφος στα πρόσφατα απομνημονεύματα του Bono, Surrender, που αφηγούνταν την ιστορία πίσω από 40 τραγούδια των U2. Αποσπάσματα των «επανασχεδιασμένων» κομματιών μπήκαν στο ηχητικό βιβλίο Surrender. Το συγκρότημα μας είπε για το Songs Of Surrender αυτή την εβδομάδα στέλνοντας στους θαυμαστές μια χειρόγραφη φωτοτυπημένη επιστολή από τον Edge. Η επιστολή ξεκινά:

Όταν ένα τραγούδι γίνεται γνωστό, συνδέεται πάντα με μια συγκεκριμένη φωνή. Δεν μπορώ να σκεφτώ το "Tangled Up in Blue" χωρίς τη χροιά του Bob Dylan ή το "All the Time in the World" χωρίς τη μοναδική φωνή του Louis Armstrong.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν μια φωνή αναπτύσσεται και η εμπειρία και η ωριμότητα της δίνουν επιπλέον απήχηση; Οι U2 υπάρχουν αρκετό καιρό για να γνωρίζουν πώς είναι αυτό. Είναι αλήθεια για όλους μας, αλλά ισχύει ιδιαίτερα για τον Bono.

Video Url

 

Video Url