Οι Everything But the Girl επιστρέφουν με το άλμπουμ Fuse μετά από 24 χρόνια

instagram @ebtgofficial

Everything But the Girl — το ποπ ντουέτο που είναι περισσότερο γνωστό για την επιτυχία του 1994 «Missing» — θα επιστρέψει στις 21 Απριλίου με το Fuse, το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ μετά από 24 χρόνια. Πριν από την κυκλοφορία του, ο Ben Watt και η Tracey Thorn μοιράστηκαν το πρώτο single του δίσκου "Nothing Left to Lose" σήμερα.

Το αγγλικό μουσικό δίδυμο σταμάτησε τις μουσικές του δραστηριότητες το 2000 για να επικεντρωθούν στα προσωπικά τους projects. Η επανεμφάνισή τους φαίνεται να έγινε εξίσου φυσικά: «Ειρωνικά, ο τελειωμένος ήχος του νέου άλμπουμ ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 2021», δήλωσε η Thorn σε ένα δελτίο τύπου. «Φυσικά, είχαμε επίγνωση της πίεσης μιας τόσο πολυαναμενόμενης επιστροφής, οπότε προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε με ένα πνεύμα ανοιχτόμυαλης παιχνιδιάρικης διάθεσης, αβέβαιης κατεύθυνσης, δεκτικοί σε οτιδήποτε καινούργιο».

Ο Watt προσθέτει: «Ήταν συναρπαστικό. Αναπτύχθηκε ένας φυσικός δυναμισμός. Μιλούσαμε συνθηματικά και με σύντομα βλέμματα, και συν-γράψαμε το άλμπουμ ενστικτωδώς. Έγινε κάτι περισσότερο από το άθροισμα των δύο εαυτών μας. Το άλμπουμ έγινε Everything But the Girl από μόνο του».

Fuse Tracklist:

01. Nothing Left to Lose
02. Run a Red Light
03. Caution to the Wind
04. When You Mess Up
05 .Time and Time Again
06. No One Knows We’re Dancing
07. Lost
08. Forever
09. Interior Space
10. Karaoke

Video Url