Dolly Parton, Debbie Harry, Cyndi Lauper, κ.α βγάζουν μαζί νέο τραγούδι

Μια πολυσύχναστη ομάδα τραγουδιστών, συμπεριλαμβανομένων των Dolly Parton , Debbie Harry και Cyndi Lauper , ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται "Gonna Be You", που ηχογραφήθηκε για το soundtrack της εξίσου πολυσύχναστης επερχόμενης road trip κωμωδίας ' 80 FOR BRADY' . Έχοντας γραφτεί από την Diane Warren, τη Gloria Estefan και την Belinda Carlisle, το κομμάτι κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου.

Παραγωγή Tom Brady — ναι,  ότι  ο Tom Brady — στο 80 for Brady  πρωταγωνιστούν οι Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno και Sally Field ως μια ομάδα καλύτερων φίλων καθ' οδόν για να παρακολουθήσουν τον παίκτη GOAT να παίζει στο Super Bowl του 2017. Η καριέρα αυτών των ηθοποιών προφανώς εκτείνεται σε δεκαετίες, επομένως είναι λογικό οι καλλιτέχνες στο soundtrack του να είναι εξίσου εμβληματικοί.

«Όταν έγραψα το «Gonna Be You» για το 80 FOR BRADY, ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που να γιορτάζει τη βαθιά φιλία αυτών των γυναικών», είπε ο Warren σε ένα δελτίο τύπου. «Από το 80 ήταν στον τίτλο, μου ήρθε μια τρελή ιδέα, γιατί να μην πάρω μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές από τη δεκαετία του '80, που είναι ακόμα καταπληκτικοί και θα είναι πάντα, να το τραγουδήσουν όλοι;! Όλοι όσοι πλησίαζα είπαν ναι και ήταν εξίσου ενθουσιασμένοι με εμένα!!»

Video Url