Ο Calvin Harris ανακοινώνει την πρώτη virtual συναυλία στο TikTok Live

Wikimedia Commons / Carlos Delgado

Ο Calvin Harris ανακοίνωσε την πρώτη του εικονική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο TikTok. Η καθηλωτική εμπειρία θα συμβεί την επόμενη Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί στον επίσημο λογαριασμό TikTok του Harris, ενώ στην Ευρώπη και την Ασία θα μεταδοθεί από την PICO. Η PICO μαζί με την Wave είναι δύο πρωτοπόρες εταιρίες στο χώρο της virtual reality τεχνολογίας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκινάω μια τόσο καινοτόμο μουσική σειρά με την βοήθεια της Wave, του PICO και του TikTok και ανυπομονώ να ζήσουν οι θαυμαστές την πρώτη μου εικονική συναυλία», δήλωσε ο Calvin Harris σε ένα δελτίο τύπου. Θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον βραβευμένο με Grammy DJ ως ένα εικονικό avatar το οποίο «θα παρασύρει τους θαυμαστές του σε ένα μουσικό ταξίδι στο εικονικό σύμπαν του Calvin, με ηχητικά αντιδραστικά γραφικά σε έναν φωτεινό κόσμο εμπνευσμένο από τη φύση».

Ο παγκόσμιος επικεφαλής μουσικών Επιχειρήσεων στο TikTok, Paul Hourican, σχολίασε επίσης τη συναρπαστική συνεργασία. «Ο Calvin είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος DJ και performer, υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές επιτυχίες και πρωτοπόρος σε τεράστια διεθνή φεστιβάλ. Μας άρεσε πολύ να δουλεύουμε με τον Calvin, τον Mark και ολόκληρη την ομάδα, καθώς και με την Wave και την PICO για να δημιουργήσουμε αυτήν την εμπειρία, η οποία θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα του TikTok».

Ο Calvin Harris κυκλοφόρησε τη συνέχεια του άλμπουμ του Funk Wav Bounces το οποίο περιλαμβάνει τα σινγκλ "New To You" με τους Tinashe και Normani, "Stay With Me" με τους Justin Timberlake, Halsey και Pharrell και "Potion" με τους Dua Lipa και Young Thug.

 

Video Url