Μετά από εννιά χρόνια κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Skrillex

Copyright facebook @Skrillex

Το 2023 ξεκινά καλά για την ηλεκτρονική μουσική, με τον Skrillex να ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει ένα διπλό άλμπουμ φέτος.

Την Πρωτοχρονιά, ο Skrillex με πραγματικό όνομα Sonny Moore, δημοσίευσε μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε «QFF/DGTC 23», με τα αρχικά να αντιπροσωπεύουν από ότι φαίνεται τα ονόματα από τα δύο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν το 2023.

Στη συνέχεια, στις 2 Ιανουαρίου, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το πρώτο σινγκλ του "Rumble", μια συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Fred Again και τον βρετανό MC Flowdan.

Σε απάντηση στα καλά νέα για τα δύο άλμπουμ, οι fans της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και οι DJs απάντησαν με αυτό που περιγράφεται πιο σωστά ως αγαλλίαση. «Το 2023 φαίνεται ήδη υπέροχο», έγραψε ο παραγωγός Tchami. Ακόμη και η Missy Elliot, με την οποία ο Skrillex συνεργάστηκε στο ακυκλοφόρητο κομμάτι του 2018 "ID", δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, με μια σειρά εξωγήινων emoji.

Τα άλμπουμ θα είναι τα πρώτα στούντιο άλμπουμ του Skrillex από το τελευταίο του εγχείρημα το 2014, Recess, το οποίο έφτασε στο Νο. 4 του Billboard 200 τον Απρίλιο του 2014 στην κορυφή της έκρηξης του EDM.

Ο Skrillex ήταν φυσικά πολύ παραγωγικός στο ενδιάμεσο, κερδίζοντας ένα ζευγάρι Grammys το 2016 μαζί με τον Diplo στο ντουέτο τους Jack Ü.  «Ο Skrillex, είναι ίσως ο καλύτερος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Μπορεί να μετατρέψει τα πάντα σε οτιδήποτε με τους δικούς του όρους, ο τύπος είναι master», είπε ο Diplo στην ιστοσελίδα Billboard το 2022.