Εξοργισμένοι οι fans της Celine Dion. Εκτός λίστας με τους Μεγαλύτερους Τραγουδιστές

Copyright instagram @celinedion

Οι θαυμαστές της διάσημης καναδής τραγουδίστριας έχουν εκφράσει την οργή τους για το γεγονός ότι η Celine Dion έμεινε εκτός λίστας του περιοδικού Rolling Stone με τους «καλύτερους τραγουδιστές».

Την Πρωτοχρονιά, οι συντάκτες του μουσικού περιοδικού δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο «200 καλύτεροι τραγουδιστές όλων των εποχών», με τους Aretha Franklin, Whitney Houston, Sam Cooke, Billie Holiday και Mariah Carey να συμπληρώνουν την τελική πεντάδα.

Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι η Celine είχε μείνει απέξω, όπως και η Diana Ross, η Dionne Warwick και η Jennifer Hudson.

«Με όλο τον σεβασμό, το να μην συμπεριλάβεις την Celine Dion, αναμφισβήτητα την καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, σε αυτή τη λίστα είναι οριακά προδοσία», έγραψε ένας follower στο Twitter, ενώ η Yvette Nicole Brown υποστήριξε, «Άφησαν τον Michael Jackson στην θέση 86; Και η Celine Dion δεν βρίσκεται καν στην λίστα; Ο τρόπος που τραγούδησε ο Michael Jackson όταν ήταν παιδί τον βάζει άνετα τουλάχιστον στους τρεις πρώτους και αν η Celine Dion δεν είναι τουλάχιστον στο Top Ten τι πραγματικά κάνουμε;»

Ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε: «Η Celine Dion δεν χρειάζεται κανέναν καταραμένο Rolling Stone για να της πει ότι είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες στον κόσμο, φτιάχνει τις δικές της λίστες».

Οι εκπρόσωποι του περιοδικού Rolling Stone δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τις αντιδράσεις, αλλά ούτε και κάποιος εκπρόσωπος της Dion ανταποκρίθηκε. Ωστόσο, οι συντάκτες της λίστας φάνηκε να περιμένουν κάποιο debate.

«Πριν ξεκινήσετε να σχολιάζετε, να έχετε κατά νου ότι αυτή είναι η λίστα των Μεγαλύτερων Τραγουδιστών, όχι η Λίστα των Μεγαλύτερων Φωνών. Το ταλέντο είναι εντυπωσιακό, η ιδιοφυΐα είναι υπερβατική. Σίγουρα, πολλοί από τους ανθρώπους εδώ γεννήθηκαν με τεράστιες φωνές και τέλειο τόνο. Άλλοι έχουν πιο τραχιά, πιο περίεργα ή πιο ευαίσθητα λαρύγγια», εξήγησαν στο άρθρο.

Τον Δεκέμβριο, η σούπερ σταρ ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει μια σειρά συναυλιών, καθώς είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Stiff-Person, μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τους μύες της.

 

Video Url