Ο Tony Iommi πρόκειται να ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα νέο άλμπουμ

Wikimedia Commons / Guy Evans

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath μιλάει επίσης για μια πιθανή περιοδεία, στο βίντεο της Πρωτοχρονιάς προς τους θαυμαστές του.

Ο Tony Iommi αποκάλυψε ότι πρόκειται να ξεκινήσει να εργάζεται για ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ σε ένα νέο βίντεο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο μήνυμά του, ο Iommi μίλησε για την επανένωση με τον Ozzy Osbourne σε μια σύντομη εμφάνισή τους στους αγώνες Commonwealth Games 2022 στο Μπέρμιγχαμ και επίσης αποτίει φόρο τιμής στον φίλο του και τεχνικό κιθάρας Mike Clement, ο οποίος δυστυχώς πέθανε τον Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του οκτάλεπτου βίντεο, ο Iommi αποκαλύπτει ότι το νέο του στούντιο ηχογράφησης είναι ολοκληρωμένο και ανυπομονεί να εργαστεί σε νέο υλικό τους επόμενους μήνες.

«Το στούντιο είναι χτισμένο και είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει», λέει ο Tony στο μήνυμα, που δημοσίευσε το Blabbermouth.net. «Απλώς περιμένω κάποιο εξοπλισμό. Εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, κάποια ανταλλακτικά και κομμάτια έχουν καθυστερήσει. Αλλά είμαστε σχεδόν εκεί. Σε άλλες δύο εβδομάδες, νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να μπω και να ξεκινήσω τη δουλειά… πραγματικά ανυπομονώ να γράψω ένα ακόμη άλμπουμ».

Το επόμενο έτος θα δούμε επίσης τις επανεκδόσεις των στούντιο άλμπουμ των Black Sabbath με τον τραγουδιστή Tony Martin. Με τον Martin κυκλοφόρησαν πέντε στούντιο άλμπουμ. The Eternal Idol (1987), Headless Cross (1989), Tyr (1990), Cross Purposes (1994) και Forbidden (1995).

«Ανυπομονώ για αυτό και πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει σχετικά, κάτι που είναι υπέροχο», λέει ο Tony. «Ήθελαν να δουν πότε θα τα κυκλοφορήσουμε. Και αυτές οι επανακυκλοφορίες θα βγουν διαδοχικά, όπως και τα original άλμπουμ».

«Έχουμε λοιπόν βγάλει όλα τα αυθεντικά Sabbath κειμήλια, μαζί με το box set και μετά έχουμε τις δουλειές του Ronnie. Και μετά το επόμενο θα είναι οι επανακυκλοφορίες με τον Tony Martin και μετά τα solo άλμπουμ μου. Άρα θα είμαστε ξανά πολύ απασχολημένοι. Αλλά είναι υπέροχο. Και είναι ωραίο να κάνουμε τις συνεντεύξεις και να μιλάμε για αυτό που κάναμε και για όλα τα υπόλοιπα».

Κλείνοντας, ο κιθαρίστας ευχήθηκε στους θαυμαστές του και άφησε να εννοηθεί μια πιθανή ζωντανή εμφάνιση στο μέλλον.

«Τέλος πάντων, καλή χρονιά σε όλους σας και ελπίζω να σας δω κάποια στιγμή από κοντά, είτε πρόκειται για συναυλία είτε για συζήτηση. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, το εκτιμώ πραγματικά».

Video Url