Στα 80 εκατομμύρια δολάρια η καθαρή αξία των System of a Down

Copyright instagram @systemofadown

Σε όλη τη διάρκεια της 30χρονης καριέρας τους, οι System of a Down ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα metal συγκροτήματα κυκλοφορώντας αμέτρητες επιτυχίες. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι η καθαρή αξία του διάσημου metal συγκροτήματος.

Οι System of a Down  δημιουργήθηκαν  το 1994, από τους Serj Tankian στα κύρια φωνητικά, τον Daron Malakian στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Shavo Odadjian στο μπάσο και τα δεύτερα φωνητικά και τον John Dolmayan στα ντραμς ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικό ντράμερ Andy Khachaturian. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, το συγκρότημα και τα μέλη του σημείωσαν εκπληκτική εμπορική επιτυχία χωρίς σταματημό και σίγουρα έχουν κάνει ολόκληρη περιουσία από αυτό.
Πόσο είναι η καθαρή αξία των System of a Down;

Σήμερα, η συνολική καθαρή αξία του γκρουπ είναι 80 εκατομμύρια δολάρια.
Πετυχαίνοντας εμπορική επιτυχία με κάθε ένα από τα πέντε στούντιο άλμπουμ τους, οι System of a Down έκαναν ντεμπούτο στο νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard 200 με τρία από αυτά τα άλμπουμ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, κυκλοφόρησαν πέντε στούντιο άλμπουμ, 19 σινγκλ και 13 μουσικά βίντεο, πουλώντας πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχουν κερδίσει επίσης το βραβείο Grammy για την καλύτερη ερμηνεία Hard Rock το 2006.

Ο ντράμερ των System of a Down, John Dolmayan εντάχθηκε στο συγκρότημα για να αντικαταστήσει τον αρχικό ντράμερ της μπάντας Andy Khachaturian, το 1997. Εκτός της καριέρας του με το γκρουπ, ο Dolmayan είναι επίσης μέλος του ροκ συγκροτήματος Scars on Broadway με τον Daron Malakian, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του. Επιπλέον, δούλεψε και συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα, όπως ο Tom Morello και ο frontman των Avenged Sevenfold, Matthew Charles Sanders.

Και σήμερα το 2022, η καθαρή περιουσία του ντράμερ του System of a Down John Dolmayan φαίνεται να είναι 16 εκατομμύρια δολάρια.

Γνωστός ως ο μπασίστας του διάσημου συγκροτήματος, ο Shavo Odadjian είναι επίσης δεύτερος τραγουδιστής και περιστασιακός συνθέτης. Εκτός της καριέρας του με το διάσημο metal συγκρότημα, ο Odadjian είναι ταυτόχρονα DJ στην περιοχή του Λος Άντζελες, γνωστός και ως DJ DecompozeR. Ο Odadjian είναι επίσης μέλος ενός συγκροτήματος trap, των North Kingsley, ως μπασίστας. Ο ταλαντούχος μουσικός συνεργάστηκε επίσης με τον ιδρυτή των Wu-Tang Clan, RZA σε ένα project που ονομάζεται AcHoZeN, κατά τη διάρκεια της παύσης των System of a Down, μαζί με πολλές άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Σήμερα, η καθαρή περιουσία του είναι γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ως βασικός κιθαρίστας και τραγουδιστής, ο Daron Malakian είναι περισσότερο γνωστός για τον μοναδικό του τρόπο να παίζει κιθάρα. Εκτός της καριέρας του με το System of a Down, ο Malakian σχημάτισε τους Scars on Broadway, στους οποίους περιλαμβανόταν και ο John Dolmayan ως μέλος. Οι δύο τους συνεργάστηκαν με πολλά διάσημα ονόματα, κυκλοφορώντας το ομώνυμο άλμπουμ με το επιτυχημένο single They Say, το οποίο έγραψε ο Malakian. Κυκλοφόρησε συνολικά δύο άλμπουμ με το συγκρότημα, το Scars on Broadway και το Dictator.

Ο Daron Malakian δούλεψε επίσης με τους Linkin Park, εμφανιζόμενος στο έκτο στούντιο άλμπουμ τους, The Hunting Party και έπαιξε μαζί τους στο Hollywood Bowl εις μνήμην του frontman τους Chester Bennington. Ο Malakian εμφανίστηκε επίσης με το alternative project, Millennials με έδρα το Λος Άντζελες και έπαιξε επίσης με τους Metallica, ως guest κιθαρίστας.

Η καθαρή περιουσία του σήμερα υπολογίζεται περίπου στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ως ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Serj Tankian έχει εκτιμηθεί για τα φωνητικά του ταλέντα από την πρώτη κιόλας μέρα. Έχει επίσης μια τεράστια και επιτυχημένη σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας 5 στούντιο άλμπουμ. Ο ταλαντούχος μουσικός είναι επίσης συνιδρυτής μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης πολιτικού ακτιβισμού που ονομάζεται Axis of Justice, μαζί με τον Tom Morello των Rage Against The Machine.

Και σήμερα το 2022, η καθαρή περιουσία του τραγουδιστή Serj Tankian των System of a Down φαίνεται να είναι και αυτή περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

 

Video Url