Δισκοθήκη: Evanescence εντυπωσιακή αρχή

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

 

Οι Evanescence είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Little Rock του Αρκάνσα το 1995 από την τραγουδίστρια και μουσικό Amy Lee και τον κιθαρίστα Ben Moody. Μετά την ηχογράφηση ανεξάρτητων EP ως ντουέτο στα τέλη της δεκαετίας του '90 και ένα demo CD, οι Evanescence κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους στούντιο άλμπουμ, Fallen, στη Wind-up Records το 2003. Προωθούμενοι από την επιτυχία σινγκλ όπως "Bring Me to Life" και " My Immortal», Fallen πούλησε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ μέχρι τον Ιανουάριο του 2004, χαρίζοντας στο συγκρότημα δύο βραβεία Grammy από τις έξι υποψηφιότητες. 

Οι Evanescence κυκλοφόρησαν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, The Open Door, το 2006, σε συν-σύνθεση της Lee και του κιθαρίστα Terry Balsamo. Πούλησε περισσότερα από έξι εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έλαβε υποψηφιότητα για Grammy.  Το τρίτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, Evanescence, κυκλοφόρησε το 2011. Έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του Billboard 200 καθώς και των τσαρτ Billboard Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums και Hard Rock Albums. 

Video Url

 

 

 

Video Url