Δισκοθήκη: Kyuss Συγκρότημα που τροφοδότησε πολλά άλλα με τα μέλη του

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

 

Οι Kyuss  ήταν ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε στο Palm Desert της Καλιφόρνια, το 1987. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1995,  και από τότε, μέλη των Kyuss συνέχισαν να σχηματίζουν ή να παίζουν σε πολλά αξιόλογα συγκροτήματα όπως οι Queens of the Stone Age, Screaming Trees, Fu Manchu, Dwarves, Eagles of Death Metal, Mondo Generator, Hermano, Unida, Slo Burn και Them Crooked Vultures.

Τον Νοέμβριο του 2010, τρία πρώην μέλη του συγκροτήματος (πλην του Homme, που αρνήθηκε να συμμετάσχει) ενώθηκαν ξανά με το προσαρμοσμένο όνομα "Kyuss Lives!" για μια παγκόσμια περιοδεία με σχέδια να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ κάποια στιγμή. Μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε στη συνέχεια από τον Homme είχε ως αποτέλεσμα ο Oliveri να αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Μάρτιο του 2012.. Ως αποτέλεσμα, άλλαξαν το όνομά τους σε Vista Chino.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url