Δισκοθήκη: Harry Styles ξεχώρισε από τους One Direction

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Ο Χάρι Έντουαρντ Στάιλς (γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1994) είναι Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 ως σόλο διαγωνιζόμενος στη βρετανική σειρά μουσικών διαγωνισμών The X Factor. Μετά την αποβολή του, επανήλθε για να ενταχθεί στο συγκρότημα αγοριών One Direction, το οποίο έγινε ένα από τα συγκροτήματα αγοριών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, προτού διακόψει επ' αόριστον το 2016.

Ο Styles κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του μέσω της Columbia Records το 2017. Έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ και ήταν ένα από τα δέκα καλύτερα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο της χρονιάς, ενώ το βασικό του σινγκλ, "Sign of the Times», βρέθηκε στην κορυφή του UK Singles Chart. Το δεύτερο άλμπουμ του Styles, Fine Line (2019), έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα από Άγγλο καλλιτέχνη και ήταν το πιο πρόσφατο άλμπουμ που συμπεριλήφθηκε στα "500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών" του Rolling Stone " το 2020. Το τέταρτο σινγκλ του, "Watermelon Sugar", βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100. Το τρίτο άλμπουμ του Styles, Harry's House (2022), έσπασε αρκετά ρεκόρ και έγινε ευρέως αναγνωρισμένο, λαμβάνοντας το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς το 2023 Το βασικό του σινγκλ, "As It Was", έγινε το νούμερο ένα τραγούδι της χρονιάς παγκοσμίως σύμφωνα με το Billboard.

Ο Styles έχει λάβει διάφορες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Brit, τριών βραβείων Grammy, ενός βραβείου Ivor Novello και τριών American Music Awards. Οι κινηματογραφικοί του ρόλοι περιλαμβάνουν Dunkirk (2017), Don't Worry Darling και My Policeman (και οι δύο 2022). Εκτός από τη μουσική και την υποκριτική, ο Styles είναι γνωστός για την επιδεικτική του μόδα. Είναι ο πρώτος άνδρας που εμφανίστηκε σόλο στο εξώφυλλο της Vogue.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url