Δισκοθήκη: Laura Marling ανακαλύψτε την αν δεν την ξέρετε

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

 

 

Η Laura Beatrice Marling (γεννημένη 1 Φεβρουαρίου 1990) είναι Βρετανίδα λαϊκή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Κέρδισε το Βραβείο Brit για την Καλύτερη Βρετανίδα Σόλο Καλλιτέχνη στα Brit Awards 2011 και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο στα Brit Awards 2012, 2014, 2016 και 2018.

Video Url

 

Η Μάρλινγκ ενώθηκε με τις μεγαλύτερες αδερφές της στο Λονδίνο σε ηλικία 16 ετών για να ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική. Έπαιξε με πολλά γκρουπ και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, Alas, I Cannot Swim, το 2008. Το πρώτο της άλμπουμ, το δεύτερο άλμπουμ της I Speak Why I Can, το τέταρτο άλμπουμ της Once I Was an Eagle και το έβδομο άλμπουμ της Song for Our Daughter ήταν υποψήφια για το Μουσικό Βραβείο Mercury το 2008, το 2010, το 2013 και το 2020, αντίστοιχα. Ο έκτος δίσκος της, Semper Femina, ήταν επίσης υποψήφιος για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερου Φολκ Άλμπουμ, όπως και το Song for Our Daughter.

Η σύνθεση των τραγουδιών της συνδέεται με το σεξ και τις σχέσεις, τη σύγχρονη έννοια της γυναικείας ζωής και το τραύμα.

Video Url

 

 

Video Url

 

 

Video Url

 

 

Video Url

 

 

Video Url