Ozzy Osbourne : Παραδέχεται ότι δεν είναι εντελώς νηφάλιος αυτή την περίοδο

Photo by Wikimedia Commons

Ο Madman μίλησε εκ νέου για το πρόβλημα με τις ουσίες

Μιλώντας στο The Madhouse Chronicles, το νέο talk show του Ozzy με τον κιθαρίστα Billy Morrison (Billy Idol), οι δύο μουσικοί μίλησαν για το πρόβλημα τους με τις ουσίες. Ο Ozzy Osbourne είπε χαρακτηριστικά πως αυτές τις μέρες "είμαι πιο χαρούμενος, αλλά δεν είμαι εντελώς νηφάλιος. Χρησιμοποιώ λίγη μαριχουάνα κατά καιρούς". Συνέχισε δε μιλώντας για τη συμβολή της Sharon Osbourne στο πρόβλημα με τα σκληρά ναρκωτικά.

"Είμαι τυχερός. Η γυναίκα μου κλωτσούσε τον πισινό μου όλη την ώρα. Θα έκανε τη ζωή τόσο δύσκολη. Ακόμα και τη μαριχουάνα, θα τη βρει και θα την ξεφορτωθεί".

Οι Osbourne και Morrison τόνισαν πως το album των Black Sabbath "13" ήταν το μόνο που ολοκληρώθηκε με τον Ozzy εντελώς νηφάλιο. Κλείνοντας ο Prince of Darkness είπε τα εξής :

"Το μήνυμα είναι: Εάν είστε εκεί έξω και χρησιμοποιείτε ναρκωτικά και θέλετε να ξεφύγετε, υπάρχει πολλή βοήθεια. Οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί έχουν ένα πρόγραμμα 12 βημάτων. Με τακτοποίησε σε κάποιο βαθμό. Δεν πάω πια σε συναντήσεις ο ίδιος. Ίσως θα έπρεπε, δεν ξέρω.".

Δείτε το επεισόδιο του Madhouse Chronicles: