Green Day : Μποϋκοτάζ του ραδιοφώνου του Λας Βέγκας εξαιτίας δηλώσεων του Billie Joe Armstrong

Photo by Wikimedia Commons

Ο frontman των Green Day αποκάλεσε την πόλη ως "τη χειρότερη σ@ατοτρυπα στην Αμερική" 

Αφορμή για το σχόλιο του Armstrong ήταν η επερχόμενη μετακίνηση των αγαπημένων του Oakland Athletics, στο Λας Βέγκας. Πολλοί οπαδοί της ομάδας είναι εξοργισμένοι, ανάμεσα τους και ο Armstrong. Την περασμένη Πέμπτη, οι Oakland Athletics έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα στο Oakland Coliseum, στο γήπεδο και την πόλη που τους φιλοξενούσε επί 57 ολόκληρα χρόνια. Το σχόλιο του Armstrong ακούστηκε στην πρόσφατη συναυλία των Green Day, στο Oracle Park του San Francisco. 

Ως αποτέλεσμα, οι σταθμοί KOMP 92,3 και X107,5 , δήλωσαν στα social media τους πως αφαιρούν τη μουσική των Green Day από τις λίστες τους. Το χαρακτηριστικό hashtag είναι το #vegas4ever. Εκπρόσωπος του X107,5 ανέφερε πως :

"Ίσως ο Billie Joe θα έπρεπε να ρίξει μια ματιά στην πόλη και τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό το deal, παρά να μιλάει για το Las Vegas. Πχ όταν οι Raiders ήταν στο Oakland, αξίζαν 1 ή 2 δις, ενώ τώρα αξίζουν έξι. Ήταν μια καλή επιχειρηματική κίνηση και οι Athletics θέλουν να κερδίσουν κάτι από αυτό και δεν τo κατηγορώ". 

Τον Αύγουστο, ο frontman των Green Day βανδάλισε το λογότυπο των Athletics στο κλαμπ στο Rogers Center, το σπίτι των Toronto Blue Jays. Μάλιστα βιντεοσκόπησε τον εαυτό του, ζωγραφίζοντας με σπρέι ένα «Β» πάνω από το «Α» στο λογότυπο. Μπορείτε να δείτε αυτήν την ανάρτηση παρακάτω.

 

 
Tags