Celine Dion : Απόλυτα ευτυχισμένη με την επιστροφή της στη σκηνή μετά τη διάγνωση

Wikimedia Commons / Anirudh Koul

Η Celine Dion έχει διαγνωστεί με το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου

Στην πολυσυζητημένη Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η Celine Dion απέδωσε με συγκινητικό τρόπο το "L'Hymne à l'amour" της Edith Piaf. Η συναισθηματική της φόρτιση ήταν έντονη, καθώς ήταν η πρώτη της performance μετά τη διάγνωση της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου ή Καθηλωμένου Ατόμου. 

Οι ασθενείς με το εν λόγω σύνδρομο εμφανίζουν προοδευτική ακαμψία στους κορμούς τους (μύες του κορμού), που γίνονται άκαμπτοι και άκαμπτοι επειδή οι οσφυϊκοί και οι κοιλιακοί μύες εμπλέκονται σε συνεχείς συσπάσεις. Αρχικά, εμφανίζεται δυσκαμψία στους θωρακοοσφυϊκούς παρασπονδυλικούς και κοιλιακούς μύες.

Φανερά συγκινημένη η Celine Dion, δήλωσε σε post της στα social media : 

"Είμαι γεμάτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν και είστε τόσο συγκεντρωμένοι στα όνειρά σας, και είτε παίρνετε ένα μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι αυτά τα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα για εσάς!"

Δείτε εδώ την απόδοση του "L'Hymne à l'amour" :