Αθηναΐς Νέγκα: «Μου στέλνουν μηνύματα… να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες»

Η Αθηναϊς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου αναφέρθηκε στον ντόρο που προκάλεσε το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι από τη σκηνή των MVMA.

Ειδικότερα, η Αθηναϊς Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που είναι λίγο ανατριχιαστικό είναι άνθρωποι που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «να πεθάνεις», «να πάθεις αρρώστιες». Και όλο αυτό επειδή είπα ότι διαφωνώ με μια τραγουδίστρια που τους αρέσει πάρα πολύ».

Επίσης αναφέρθηκε στον πρόσφατο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό. «Νομίζω ότι δεν πρόλαβαν να τσακωθούν (σ.σ. ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας) γιατί πήγε να κάνει ένα έτσι ο Περρής και ο Λιάγκας αμέσως έσκασε. Ο Περρής είπε «δεν βαριέσαι, εντάξει» οπότε δεν νομίζω ότι έγινε πραγματικός τσακωμός Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα και αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς».

«Το να συζητάμε όμως τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος είναι ποιος είναι ο παρουσιαστής και ο άνθρωπος με τον οποίο καταλαβαίνεσαι και γουστάρεσαι και έχεις τις ίδιες απόψεις» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Αθηναϊς Νέγκα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Πηγή: Athens Voice