Α. Νέγκα και Μ. Σάττι είναι δύο έξυπνες γυναίκες, μπορούν να εκφράζονται όπως θέλουν, ας μην τις φιμώνουμε

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει το χασμουρητό της Σάττι στην Eurovision, ήταν επιτηδευμένο, δεν της έκανε καλό και αμέσως σχεδόν έκανε διορθωτικές δηλώσεις, όμως αρκετοί από αυτούς οι οποίοι δεν ενέκριναν την συμμετοχή της στην Eurovision με το Ζάρι εκστασιάσθηκαν από το μέγεθος της αντίστασης στο Ισραήλ και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη τους.

Δικαίωμα της βέβαια ήταν να εκφράσει τα συναισθήματα της για ένα πολιτικό γεγονός, όχι όμως σε μία εκδήλωση που εκπροσωπούσε την Ελλάδα, ήταν επίσημη συμμετοχή όχι κάποια βραβεία μουσικής.

Τώρα από την άλλη η Νέγκα με την σειρά της θέλησε να εκφράσει κι αυτή τις αντιρρήσεις της για την συμπεριφορά της Σάττι, λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά η ατάκα της άγγιξε πολλούς και αυτούς που ενέκριναν το χασμουρητό της Σάττι και αυτούς που την επέκριναν, ήταν ένα καλό επικοινωνιακό κόλπο και από τις δύο, στο οποίο ως συνήθως τσίμπησε ο κόσμος και του έδωσε έκταση.

Όμως και οι δύο είναι τόσο ταλαντούχες και έξυπνες που δεν μπορεί κάποιος να τους κάνει κακό, όσες κακίες και αν γράψει.