Η κόρη της Sinead O’Connor Roisin Waters, στο “Nothing Compares 2 U” στην μνήμη της μητέρας της

Την Τετάρτη, ένας πλήθος μουσικών συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τους αείμνηστους Ιρλανδούς θρύλους Shane MacGowan και Sinead O'Connor με μια συναυλία φόρου τιμής στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της O'Connor, Roisin Waters, απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της με μια συγκλονιστική ερμηνεία του "Nothing Compares 2 U".

Στη συναυλία είδαν επίσης την Bettye LaVette να τραγουδά το "I Do Not Want What I Haven't Got", η Cat Power να παίζει στο "The Body of an American" και την Resistance Revival Chorus "Thank You for Hearing Me", μεταξύ άλλων παραστάσεων. της μουσικής της O'Connor. Επιπλέον, ο Glen Hansard και η Imelda May συνεργάστηκαν για να ερμηνεύσουν το ντουέτο των MacGowan και O'Connor "Haunted".

Μεταξύ των καλλιτεχνών που διασκεύασαν τραγούδια του MacGowan και του συγκροτήματός του The Pogues ήταν ο Gordon Gano των Violent Femmes ("A Pair of Brown Eyes"), ο Eugene Hütz του Gogol Bordello ("The Church of Holy Spook"), ο Billy Bragg ("A Rainy Night" στο Soho», «If I Should Fall From Grace with God»), ο Craig Finn των The Hold Steady και ο John Darnielle των Mountain Goats («Sally MacLennane») και οι Dropkick Murphys («The Old Main Drag»).

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url