Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ήταν αυθεντικός

Συνδέθηκε όσο λίγοι με το ποδόσφαιρο και πέρασε την φιλοσοφία της εφημερίδας Φίλαθλος στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση αποκτώντας φανατικούς φίλους.

Ήταν φανατικός φίλος της μουσικής και ειδικά του ροκ της δεκαετίας του '60 την οποία άκουγε με τους φίλους του εκείνη την εποχή στα Πετράλωνα.

Είχαμε κοινούς φίλους τότε και σχετικά πρόσφατα με είχε φιλοξενήσει στον Real FM όπου με είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχω δώσει στην ζωή μου.

Ο Γιώργος ήταν αυθεντικός και αυτό έβγαινε και μέσα από τις εκπομπές του. Καλό ταξίδι...

 

Κώστας Ζουγρής

 

Nοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου σε ηλικία 71 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών αλλά και ραδιοφωνικών εκπομπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο από το 1982, ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος ενώ συνεργάστηκε  και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza.

Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων.

Από το 2008 έως το 2021 πραγματοποιούσε καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8 και υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους δημοσιογράφους του σταθμού από ίδρυσης του.

Είχε παντρευτεί  δύο φορές, το 1980 την πρώτη του σύζυγο Μαρία και το 1997 την δεύτερη του σύζυγο Ευγενία ενώ απέκτησε με καθεμιά από τις δύο συζύγους του από ένα παιδί, τον Τάσο (ο οποίος γεννήθηκε το 1982 και απεβίωσε το 2017 λόγω σπάνιας ασθένειας ) και την Σταυρούλα (γενν. 1998) αντίστοιχα. 

Ο θάνατος που τον συγκλόνισε
Ο Γιώργος Γεωργίου πριν λίγα χρόνια είχα χάσει τον γιο του από μία σπάνια ασθένεια.

Ο δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει μιλώντας για την ασθένεια του γιου του και είχε περιγράψει  πώς μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για τον εφιάλτη που επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του.