Μάνα κι αδελφή έκαναν στον Τσιάρτα το καλύτερο δώρο, την δημοσιότητα

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα έρχονται στην επιφάνεια τα αρκετά σχήματα που έχουν δημιουργηθεί κυρίως από πρώην στελέχη ή βουλευτές της ΝΔ, αυτοί θα παίξουν ίσως σημαντικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές, συνεπώς δεν είναι μάλλον τυχαία η προβολή τους με διάφορους τρόπους.

 

Αν βρεθούν 5 τέτοια κόμματα και πάρουν συνολικά 8-10%, έστω και αν δεν μπει κανένα στην βουλή, η ΝΔ θα μειώσει σημαντικά το ποσοστό της, κάτι που θα επιτρέψει στους αντιπάλους της να προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση.

 

Όλα είναι ρευστά μέχρι τις εκλογές και τίποτα δεν είναι αθώο. Ο Τζήμερος και το κόμμα του έχουν ελάχιστη δημοσιότητα και θέματα όπως αυτό με τον Τσιάρτα είναι η καλύτερη τους.

 

Δεν είναι όλοι οι δεξιοί ή αριστεροί που δεν συμφωνούν με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ φασίστες, αυτό είναι υπερβολή και δείχνει το πόσο έχει αποκοπεί η χώρα μας από την υπόλοιπη Ευρώπη στην οποία δεν θα έλεγες ότι κυριαρχεί η αριστερά.

Ένα άλλο θέμα είναι η πραγματικά χαζή και λογικά επιζήμια για την χώρα μας πολιτική των Ελληνικών κυβερνήσεων στο θέμα των Αμερικάνικων εκλογών.

Επί ΣΥΡΙΖΑ κορόιδευαν συνέχεια τον Τραμπ και τελικά εξελέγει πρόεδρος, τώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί την αντιπολίτευση για Τραμπισμό, παίρνοντας στην ουσία θέση εναντίον του Τραμπ ο οποίος δεν είναι απίθανο να γίνει ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ, ας κρατάμε μια πισινή, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί, αρέσουν σε μερίδα του κοινού, αλλά δεν κάνουν καλό στην χώρα, χωρίς την Αμερική η Ελλάδα θα γίνει η χειρότερη χώρα των Βαλκανίων και εύκολη λεία για όποιον θέλει το κακό της.