Δημήτρης Αρώνης: Με πολλές δεκαετίες καριέρας άφησε εποχή με τους ρόλους του

Δημήτρης Αρώνης: Με πολλές δεκαετίες καριέρας άφησε εποχή με τους ρόλους του

Όταν συναντά κανείς τον ηθοποιό Δημήτρη Αρώνη, θυμάται τον ταξίαρχο Βασίλη Λεβένταγα να δίνει εντολές στον αστυνόμο Θεοχάρη.

Ο ηθοποιός όμως έχει 42 χρόνια καριέρας. Σκληρής δουλειάς, αμέτρητων θεατρικών παραστάσεων, και δεν είναι γνωστός μόνο από το ρόλο του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή».

Το Καλημέρα Ζωή είναι μία ελληνική καθημερινή τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Νίκο Φώσκολο για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτελεί την δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά την Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τις δύο σειρές να μοιράζονται κοινά στοιχεία.

Η σειρά παρουσιάζει την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Από το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει πλέον στη σειρά και το περιεχόμενο εστιάζει περισσότερο σε αστυνομικές και κοινωνικές ιστορίες, με τα μέλη της οικογένειας Θεοχάρη να παραμένουν στη σειρά μέχρι το τέλος της

arpn3

aron4

aron5

Προσωπική ζωή
Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται Σήμερα είναι αρκετά διαφορετικός σε εμφάνιση όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

aron6