All That She Wants-Ace Of Base

Το "All That She Wants" είναι ένα τραγούδι του σουηδικού γκρουπ Ace of Base. Κυκλοφόρησε στη Σκανδιναβία το 1992 ως το δεύτερο σινγκλ από το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ, Happy Nation (1992), και την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε ως το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ του 1993 The Sign στη Βόρεια Αμερική. Σε παραγωγή των Denniz Pop, Jonas Berggren και Ulf Ekberg, το τύμπανο ήταν εμπνευσμένο από το τραγούδι της Kayo "Another Mother".

Το "All That She Wants" είναι ένα τραγούδι reggae-pop που περιγράφει μια σεξουαλικά άτακτη γυναίκα, με τη λέξη "baby" να είναι συνώνυμη με το "boyfriend". Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1991, αλλά πέρασε από πολλές διασκευές πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

Γνώρισε εμπορική επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή των τσαρτ σε πολλές χώρες, όπως η Δανία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία. Το σινγκλ πιστοποιήθηκε ως πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έφτασε στο νούμερο δύο στο Billboard Hot 100 και ήταν ένα από τα σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις εκείνης της χρονιάς.

 

Video Url