Fragma - Tocas Miracle (Late Night Version)

Το άκουγες όταν ήσουν 18 και είναι σούπερ 

Το "Toca's Miracle" είναι μια κυκλοφορία από το γερμανικό φωνητικό συγκρότημα trance Fragma που περιλαμβάνει φωνητικά από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Coco (επίσης γνωστή ως Coco Star). Ήταν το δεύτερο σινγκλ από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ των Fragma, Toca (2001), το τραγούδι είναι ένας συνδυασμός του "I Need a Miracle" (1996) της Coco και του "Toca Me" των Fragma.

Το instrumental ("Toca Me") γράφτηκε από τους Dirk Duderstadt, Marco Duderstadt, Ramon Zenker και τους στίχους (του "I Need a Miracle") έγραψαν οι Rob Davis και Victor Imbres, ενώ η πρωτότυπη μουσική παραγωγή έγινε από τον Zenker και τον Duderstadts; Τα φωνητικά παρήχθησαν 3 χρόνια νωρίτερα από τους Imbres και Tim Orford.

Το τραγούδι είχε αναγνωριστεί από τους κριτικούς σε όλο τον κόσμο, με πολλούς κριτικούς να αναφέρουν το τραγούδι ως έναν από τους καλύτερους χορευτικούς ύμνους όλων των εποχών, επαινώντας τη συναρπαστική μελωδία του. Η ηχογράφηση ήταν επίσης εμπορική επιτυχία, παραμένοντας το single της Coco και των Fragma με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Η ηχογράφηση έφτασε στην κορυφή του UK Singles Chart τον Απρίλιο του 2000 και έφτασε στα 10 σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Δανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία και η Νορβηγία. Κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο που απεικονίζει την Coco Star σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου σάλας.

 

 

Video Url

 

Video Url