Ό,τι και να γίνει οι εκλογές θα αλλάξουν την Ελλάδα προς το χειρότερο

Όπως δείχνουν τα πράγματα η αυτοδυναμία δεν θα είναι δυνατή για κανένα κόμμα και κανένας δεν θέλει να συνεργασθεί με τον άλλο. Μοιραια η ακυβερνησία και οι συχνές εκλογικές αναμετρήσεις θα μπουν στην ζωή μας μέχρι οι ζυμώσεις στα κόμματα να επιτρέψουν ας πούμε μια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή όλων των κεντροαριστερών κομμάτων τα οποία θα πρέπει όμως να ανεβάσουν και ποσοστά.

Εδώ δεν είναι Ιταλία η Γαλλία, θα διαλυθούν τα πάντα και αυτό θα αρχίσει από τους πρώτους μήνες του 2026 όταν θα αναγγείλουν νέα κόμματα αυτοί που σήμερα δεν είναι στο εκλογικό παιχνίδι.

Είναι απίθανο να κάνει αυτοδυναμία η ΝΔ, αν μάλιστα κάνει και κόμμα ο Σαμαράς που ένα 3% θα το πάρει θα έχουμε αλλαγές.

Τι θα γίνει αν δεν βγαίνει κανείς;, τίποτα απλά θα γυρίσουμε στο 2012 πτώση στα χρηματιστήρια θα αυξηθεί η δανειοδότηση στην χώρα και όλοι θα κλαίνε έχοντας πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή.

Θα μου πεις τι λες ρε Ζουγρή, εδώ βάζετε ότι σας επιτρέπει η ευγένεια σας, πρέπει να βγει η ΝΔ για να μην γίνει τίποτα, όχι βγάλτε την Καρυστιανού, τον Τσίπρα, τον Φάμελλο, τον Ανδρουλάκη, γιατί όχι τον Κουτσούμπα να καταργήσει τις εκλογές, βγάλτε όμως κάποιον, όχι τον Κύριο κανένα.