H Lady Gaga έχει καλύτερη φωνή, είναι καλύτερη ηθοποιός και ταλέντο, αλλά Madonna δεν έγινε

Όσοι παρακολουθούν την μουσική από παλιά ξέρουν ότι η Madonna έχει πάρει αρκετά στοιχεία από παλαιότερες γυνακείες φωνές, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι καλλιτέχνες, η Lady Gaga θα τολμούσα να πω ότι είναι πιο αυθεντική και πιο ταλαντούχα σαν τργουδίστρια, με σαφώς καλύτερη φωνή, ενώ σαν ηθοποίος δεν υπ΄ρχει καμία σύγκριση, η υπεροχή της Lady Gaga είναι εμφανής.

Όμως παρά τις μεγάλες επιτυχίες της η Lady Gaga δεν κατάφερε να φτάσει την απήχηση που είχε η Madonna και μπορεί στο πέρασμα του χρόνου να κερδίσει μεγαλύτερη αναγνώρηση, αλλά στις μάζες δεν θα μπορέσει να έχει την ίδια απήχηση αν και σε αρκετά σημεία κι αυτή με την σειρά της αντέγγραψε την Madonna.

Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που κατάφεραν να έχουν τοσες πολλές επιτυχίες στην μουσική ενώ παράλληλα εντυπωσίασαν και στον κινηματογράφο, η Lady Gaga τα κατάφερε και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Το άνοιγμα που έχει κα΄νει στην τζαζ και στα Αμερικάνικα κλασικά κομμάτια θα την βοηθήσει να διατηρηθεί  σε ανεκτά επιπεδα αποδοχής στα επόμενα χρόνια.

Έκανε αυτό που δεν έκανε η Madonna  και ακολούθησε σε κάποιο βαθμό την πορεία της Streisand.