Steely Dan : Ποιος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός που παραλίγο να γίνει drummer του γκρουπ

Photo by Wikimedia Commons

Άλλη μια ιστορία από τα κολεγιακά χρόνια των celebrities 

Είναι ένας πραγματικός θρύλος της 7ης τέχνης, με πλήθος ταινιών στο όνομα του, κυρίως κωμικού χαρακτήρα. Με σπουδαία θητεία στην εκπομπή Saturday Night Live, ενώ οι νεότερες γενιές τον έμαθαν μέσα από την εξαιρετική κωμική σειρά "Community". Ωστόσο λέγεται πως δεν ήταν και ο πιο εύκολος χαρακτήρας ώστε να συνεργαστείς μαζί του. Είναι σε κάθε περίπτωση ο θρύλος Chevy Chase. 

Photo by Wikimedia Commons

Όσο σπούδαζε υποκριτική στο Bard College της Νέας Υόρκης απέκτησε δύο πολύ καλούς φίλους που ασχολούνταν με τη μουσική. Ήταν ο Walter Becker και ο Donald Fagen, ή αλλιώς ο πυρήνας των σπουδαίων Steely Dan. Οι Becker και Fagen είχαν προσέξει τον Chase σε διάφορα τοπικά γκρουπ, όπου ο γνωστός ηθοποιός έπαιζε ντραμς και πλήκτρα. Αργότερα,, οι τρεις τους ίδρυσαν το συγκρότημα The Leather Canary και τζαμάραν συχνά, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην οδηγεί πουθενά. 

Μιλώντας στο Today Show το 2009, ο Chase δεν αρνήθηκε τον αστικό μύθο ότι εκδιώχθηκε από το κολέγιο καθώς φιλοξενούσε μια αγελάδα στο δωμάτιό του. Ωστόσο ο πρώην συγκάτοικος του είχε υποστηρίξει πως οι σχετικοί λόγοι ήταν ακαδημαϊκοί. Λίγο μετά, οι Fagen και Becker θα ιδρύαν τους Steely Dan και κανείς δεν ξέρει αν θα είχαν σκεφτεί τον Chase για τη θέση του drummer. 

 

 
Tags