Οι δισεκατομμυριούχοι, Springsteen, Swift, αλλά και οι πλούσιοι, ψηφίζουν αριστερά, είναι μόδα

Πραγματική καταιγίδα είναι η επιλογή σχεδόν όλων των τραγουδιστών και ηθοποιών οι οποίοι δεν διστάζουν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στους δημοκρατικούς και την Kamala Harris ενώ παρουσιάζουν τον Τραμπ σχεδόν σαν ένα τέρας το οποίο αν εκλεγεί θα καταστρέψει την Αμερική.

Οι δισεκατομμυριούχοι Taylor Swift, Bruce Springsteen, αλλά και οι.....φτωχότεροι κάτοχοι μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων όπως οι Carole King, Linda Ronstadt, Rod Stewart και πολλοί άλλοι είναι υποστηρικτές των δημοκρατικών και προφανώς νοσταλγούν το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν οι πόλεμοι στους οποίους δεν ήταν αμέτοχοι Χίλαρυ, Ομπάμα, Μπάιντεν.

Ο Τραμπ μπορεί να μην έκανε κανένα πόλεμο, είναι κακός πολύ κακός, μοβόρος και δεν ακολουθεί την γραμμή των παραδοσιακών πολιτικών συνεπώς είναι επικίνδυνος για το σύστημα.   

Γι' αυτό όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και στην Ελλάδα είναι εναντίον του, στις ΗΠΑ έχει αντιμέτωπα τα 90 στα 100, όπως και τις τηλεοράσεις.

Τον Τραμπ υποστηρίζουν, οι αγρότες, αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και βέβαια οι κακοί δεξιοί που σε όλο τον πλανήτη δεν αφήνουν σε ησυχία την αριστερά η οποία σπάνια περνάει κάπου πια το 10%.

Γιατί γίνεται αυτό; γιατί αυτή η αριστερά  στην οποία οι περισσότεροι βουλευτές της έχουν το λιγότερο 10 σπίτια δεν μπορεί να αφουγκραστεί πια την φτωχολογιά, δεν είναι τυχαία και η αγάπη προς τον Κασσελάκη, θέλουμε λεφτάδες στην παρέα μας για να μας κάνουν κι εμάς το ίδιο. 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Τραμπ είναι καλός, αλλά αυτή η μανία εναντίον του με δόση υπερβολής μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, η Αμερική δεν είναι Ελλάδα που την μία ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και την άλλη ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα, εκεί το 48% τουλάχιστον ανήκει σε κάθε ένα από τα δυο κόμματα και δεν αλλάζει εντυπωσιακά επειδή το θέλει ο Robert De Niro.