Έχουμε την χειρότερη τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια

Όπως συμβαίνει συχνά μετά από μία περίοδο αναλαμπής έρχεται το σκοτάδι. Η τηλεόραση μας εδώ και αρκετούς μήνες έχει πέσει σε ένα βάλτο και δεν λέει να ξεκολλήσει.

Τα σώου που παρουσίασαν τα ιδιωτικά κυρίως κανάλια ήταν ότι χειρότερο και φτηνό έχουμε δει, η δε κρατική τηλεόραση μετά από μία περίοδο εξαιρετικής παρουσίας, σαν να έχει κάνει μία μικρή κοιλιά.

Οι πολιτιστικές εκπομπές δεν έχουν την αίγλη που είχαν πριν από 2 χρόνια, το ΕΡΤNews υστερεί σε πολιτιστικές εκπομπές, στις δε πολιτικές, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες για να μην την κατηγορήσουν σαν φιλοκυβερνητική, κουράζει με επικεφαλής το καλό της χαρτί ο οποίος δεν είναι πια αμερόληπτος όπως ήταν, όλοι οι σταθμοί φοβούνται ή σπρώχνουν το νέο ταλέντο, ο οποίος βέβαια ουσιαστικά δεν τα πήγε καλά στις εκλογές.

Ανοίγεις το βράδυ να δεις κάτι ενδιαφέρον ή ευχάριστο και τα μισά κανάλια έχουν ανούσιες πολιτικές συζητήσεις με τα ίδια άτομα οι οποίες δεν ενδιαφέρουν κανένα, για τον πολιτισμό τίποτα, σαν να θέλουν να ευχαριστήσουν τα κόμματα.

Πριν τι εκλογές, εντάξει υπήρχε ένας λόγος, αλλά τώρα γιατί;

Τα σήριαλ, ότι χειρότερο και τα εκθειάζουν όλα τα μέσα τα οποία βέβαια είναι και οι ιδιοκτήτες των καναλιών σε μεγάλο ποσοστό.

Θα κόψουν διάβασα τους μισθούς των παρουσιαστών επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά, μα πώς να βγουν με τέτοιο πρόγραμμα.